Актрисата Неда Спасова съблича чисто голо перфектното си тяло, влиза

...
Актрисата Неда Спасова съблича чисто голо перфектното си тяло, влиза
Коментари Харесай

Неда Спасова играе дибидюс в постановка на Театър София

Актрисата Неда Спасова съблича чисто голо съвършеното си тяло, влиза във вана, пуска душ, който да отмие мръсотията на из невярата на мъжа си, подсушава се и напуща сцената.

Това е една от най-естетските подиуми на събличане в театъра, която може да видите в блестящото начало на сезона за „ Театър София “ с постановката „ Перфектни непознати “.

Лилия Маравиля, Мартин Димитров, Мила Банчева, Михаил Милчев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Юлиян Малинов, Елеонора Иванова - всички до един от този класен актьорски тим демонстрират обилно, без задръжки своите гении. Те реализират фантазията на всеки артист - да вземат участие в спектакъл, който се припокрива с същинския живот, писа " България Днес ".

Според сюжета Ева и Роко - семейство в рецесия, вземат решение да провеждат вкъщи си вечеря със остарели другари: две двойки и разведен мъж, който е заречен да показа на компанията новата си другарка. Началото на вечерта съответствува с лунно затъмнение, а в хода на диалога домакинята предлага обществен опит: всички да оставят мобилните си телефони на масата и да оповестяват на останалите наличието на всяко получено известие или телефонно позвъняване.

 

Експериментът почнал като простичка игра, скоро излиза отвън надзор и разкрива най-интимните секрети на присъстващите. Огласяват се самопризнания, обвинявания, паралелни връзки, любови, еротични фотоси, даже бременност.

Една от най-разтърсващите подиуми е точно на Неда Спасова. Героинята й е сключила брак напълно скоро с Юлиян Маринов, само че вместо да имат лично дете, той е забременил колежката си... Спасова схваща, съблича облеклата си, взима душ и като че ли да измие от себе си измяната минава през сцената и напуща вечно „ приятелите “ си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР