Актрисата Неда Спасова е бясна на медиите, които твърдят, че

...
Актрисата Неда Спасова е бясна на медиите, които твърдят, че
Коментари Харесай

Неда Спасова се ядоса и показа гаджето си

Актрисата Неда Спасова е гневна на медиите, които настояват, че настойчиво крие гаджето си. Оказа се, че това изобщо не е по този начин, въпреки в действителност в никакъв случай да не е качвала фотография с него. Но го направи за първи път. 

Тя и мъжът до нея са дружно от шест години и половина. Актрисата до момента пазеше персоналния си живот в загадка. Сега обаче сподели обичания ѝ, който се споделя Христо. И съобщи, че ѝ е писнало да чете неистини за себе си. 

С пост в Инстаграм тя изясни, че не е показвала персоналния си живот, тъй като не желае връзките ѝ да " плават " по медиите. " Никога в живия живот не съм крила индивида до мен. Защото живият живот е истината, не стартирането на фотоси онлайн ", споделя още тя. 

" Това е Христо. Той е моето " скрито " гадже към този момент 6 години и половина. И в случай че е рекъл Господ - ще е най-малко още 10 пъти по толкоз. От много години главното, което е значимо за жълтите медии е с кого си лягам. Всякакви благотворителни дела, начинания, обществени и публични апели и участия от моя страна - нямат значение. Театрални функции - единствено тая дето съм гола до кръста. Важно е народът да знае с кого си ляга Неда и по кое време е гола ", безапелационна е тя.



Актрисата от " Откраднат живот " скочи и на медиите, които пишат неистини за нея, заплашва ги със съд. Искам да защитя дребното си достолепие в тая огромна " метавселена ", споделя тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР