Актрисата не е в час с политиката, не знае, че

...
Актрисата не е в час с политиката, не знае, че
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева поиска стола на Вежди Рашидов

Актрисата не е в час с политиката, не знае, че имаме началник на Народно събрание

Александра Сърчаджиева не е доста в час с политиката, откакто се самопредложи да стане ръководител на Народното събрание, мислейки, че постът на Вежди Рашидов към момента е незает.

С клип във фейсбук Алекс сподели следното: " Здравейте, аз се споделям Александра Сърчаджиева и доста бих желала да се предложа да стана ръководител на Народното събрание, тъй като от сряда виждам тези клети хора, които не могат да намерят кой е най-подходящият, най-достойният човек за тази служба. Истината е, че аз считам, че това съм аз. Жена на междинна възраст, приблизително умна, приключила висше обучение, с някакви такива артистични пристрастености. Смятам, че тези артистични пристрастености са доста положителни за този пост. Необвързана партийно, можеща да приказва пред хора и пред камера, знае по какъв начин да взима и да дава думата. Така че, апелирам ви, изберете ме! Аз доста желая да съм ръководител на Народното събрание и няма да се откажа от никакви богатства. Ще си заедно съм с защитата, ще пребивавам там, където ми наредите да пребивавам. Също по този начин знам, че това е най-големият спектакъл в България, с най-високите заплати, тъй че, апелирам ви, изберете ме за ръководител на Народното събрание и дано всички тези страдания свършват в този момент! ".

Актрисата явно не е наясно, че към този момент си имаме началник на Народното събрание в лицето на депутата от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР