Актрисата Наталия Андрейченко, за която бе обявено, че е изчезнала

...
Актрисата Наталия Андрейченко, за която бе обявено, че е изчезнала
Коментари Харесай

Актрисата Наталия, която била брутално групово изнасилена, пак скандализира

Актрисата Наталия Андрейченко, за която бе оповестено, че е изчезнала в Мексико, разгласи в Инстаграм, че сама се е уединила в джунглата.

За изгубването на Андрейченко заяви представителят ѝ Ян Тунцев в Инстаграм в понеделник. Той сподели, че не може да се свърже с нея повече от ден.

Тя била забелязана на посетители на другарка в Канкун, където се оплакала от отмалялост и намалено самочувствие. След като си тръгнала оттова, към този момент никой не можел да се свърже с нея.

"Беше ми нужно да се освободя и да събера сили. Малко да помълча, да дойда на себе си, преди да се заема с нови задания...

Когато дойдох при приятелката си в събота, към този момент ме чакаше кола, която да ме води на два часа и половина път във вътрешността в джунглата. Там е проведено особено населено място с забавни духовни водачи от разнообразни страни по света: италианци, аржентинци, германци. Те доста добре ме познават.

Когато ме водиха при тях, на гърдите ми към този момент висеше табелка с надпис "мълчание ". На това изумително място се намираш в цялостно усамотение и никой няма право да те безпокои ", написа актрисата в Инстаграм.

Наталия Андрейченко стана известна с кино лентата "Сибириада " на Андрей Кончаловски. Тя взе участие също във "Военно-полеви разказ ", "Мери Попинз, сбогом ".

БЛИЦ напомня, че преди време самата Андрейченко описа по какъв начин е станала жертва на брутално групово обезчестяване .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР