Актрисата напусна Истанбул завинаги, обхваната от панически страх да не

...
Актрисата напусна Истанбул завинаги, обхваната от панически страх да не
Коментари Харесай

Джемрето панически напусна Истанбул

Актрисата напусна Истанбул вечно, обхваната от под паника боязън да не би земетресение да затрупа нея и фамилията й в дома им. Красавицата и брачният партньор й се преселиха в Чешме, с цел да обезопасят дребния си наследник, който е единствената им рожба. Явно артистът Джан Бономо категорично поддържа брачната половинка си и до момента не се е оплакал обществено от напускането на мегаполиса..

Звездното семейство не желае към този момент да живее край Босфора поради упоритите прогнози на сеизмолозите, че в най-скоро време там ще има разрушително земетресение.

Тв звездата Йойкю Карайел се венча за поп изпълнителя преди 5 години, като преди този момент имаше връзка с сътрудника си Танер Йолмез от „ Кварталът на богатите “ и „ Доктор Чудо “.

Г-жа Карайел е родена в Истанбул през 1990 година След като получава тапията си за приблизително обучение, та язкирва актьорския курс, а след това се записва да следва театрално изкуство и в университет, само че и до ден сегашен не се е дипломирала и сякаш това изобщо не й е приоритет в живота на този стадий.

Първата огромна артистична изява на Йойкю е в спектакъла „ Хубавите неща са при нас “. Звездният й искра обаче грее от присъединяване й в сериала „ Север Юг “, в който си партнира не с кого да е, а с Турския Брад Пит – Къванч Татлъту.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР