Актрисата Мона Гочев показа първородния си син за първи път.

...
Актрисата Мона Гочев показа първородния си син за първи път.
Коментари Харесай

Мона показа бебето

Актрисата Мона Гочев сподели първородния си наследник за първи път. Малкият Никола, който се роди преди три седмици, яде по 12 пъти дневно и от време на време обича да заспива с биберона си. Почитател е на разходките на открито, макар че към този момент е бил единствено три пъти отвън дома си.



Майка му самоуверено споделя опита си от развъждането на пеленачето със своите фенове в обществените мрежи и води дълги полемики за значими проблеми като изгодите от биберона. Тя постна и със забавяне и фото от изписването от родилното с бащата на хлапето Радослав Гочев. Мона и синът на продуцента Димитър Гочев се ожениха през лятото на 2017 година Миналият август пък стана ясно, че фамилията е в очакване на първото си дете. Мона от самото начало държеше осведомени със положението си освен околните си, а и почитателите си в мрежата.


Тя продължава в същия жанр и споделя и персоналните си проблеми, като признава, че от време на време се усеща изтощена и тъжна, само че в никакъв случай не се взима на съществено. Красавицата обаче има мотив и за горделивост, тъй като тежи с 12 кг по-малко. По време на бременността си пък качила цели 22. "Вече 14 дни съм мама, и макар леката отмалялост и недоспиването, в никакъв случай не съм се чувствала по щастлива, пълноценна и значима. Нямам доста време да се грижа за външния си тип, и в действителност единствената глезотия, която мога да си разреша откогато родих е бърз душ и скоростно омазване с лосион и крем за лице. Публикувам тази фотография, с цел да потвърдя още един път, че дамите сме същински машини и това което се случва с тялото ни преди, по време и след бременността е същинско знамение! Докато бях бременна качих 22кг.... 2 седмици след раждането съм с 12 кг. надолу, а корема ми се топи с всеки час! (Без никакви диети, режими, колани и т.н.) ", твърди Мона.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР