Актрисата Милица Гладнишка живее в Костенец. В това са убедени

...
Актрисата Милица Гладнишка живее в Костенец. В това са убедени
Коментари Харесай

Милица Гладнишка се пръкна в Костенец

Актрисата Милица Гладнишка живее в Костенец. В това са уверени жителите на дребния град, който се намира покрай София, научи HotArena .

Истината обаче е малко по-различна. Не актрисата, а нейна двойничка населява градчето. Името й е Сашка Хаджийска и безусловно е като близначка на Милица.

В началото съседите й я спирали да се снимат с нея и да й желаят подписи, само че след това разбрали истината и спрели да я тормозят. Често се случва обаче преминаващи инцидентно, да я вземат за звездата и да й желаят автограф.

Приликата сред двете е поразителна, само че е единствено физическа. Сашка няма нито една роля в театъра или киното.

„ Чувам постоянно за приликата си с Милица Гладнишка. Но аз се развъртвам в друга сфера и единствените ми изяви са били на празниците на града, когато са ме канили за водеща ”, разкрива тя.

Двойничката на актрисата също по този начин има и дете на 13 години, до момента в който Милица е напълно отдадена на изкуството. Дъщеря й е с вродена малформация–без горен ляв крак, само че е извънредно борбена и упорита.

Момиченцето танцува и даже печели надпревари. А с помощта на протезата, която носи, неведнъж съдиите даже не схващат за казуса й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР