Актрисата Мила Йовович обяви, че ще продаде на търг уникална

...
Актрисата Мила Йовович обяви, че ще продаде на търг уникална
Коментари Харесай

Мила Йовович продава рокля на търг, дарява парите на Украйна

Актрисата Мила Йовович разгласи, че ще продаде на търг неповторима роля и приходите ще бъдат дадени за щедрост в Украйна, съобщи ДПА.

Звездата от " Заразно зло " работи с украински дизайнер върху дрехата, на която ще бъдат зашити " любовни писма " до Украйна.

В обява във връзка една година от началото на спора в родината й, Йовович показа фотоси от основаването на роклята, както и личното си стихотворение, което ще бъде пришито на нея.

Роклята ще бъде продадена на търг, като всички доходи ще бъдат предоставени на благотворителната фондация на Олена Зеленска, първата дама на Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мила Йовович, която е родена в украинската столица Киев, е измежду многото холивудски звезди, които онлайн показаха съпричастност след нашествието предходната година.

Други известни персони, в това число Мадона, Кайли Дженър и Пинк, изпратиха своите мисли и молебствия към хилядите разселени поради спора.

" Днес се навършва една година от войната против Украйна ", написа Йовович в профила си в Инстаграм. " Работя с извънреден украински дизайнер @lever_couture, взима " любовни писма " за Украйна и ги шие на ръка върху фешън рокля, която ще бъде продадена на търг, като всички доходи ще отидат за @zelenskafoundation ". Актрисата разгласява и строфи от стихотворението си. Също по този начин засвидетелства и обичта си към родната Украйна.

В петък, на първата годишнина от съветската инвазия в страната, президентът Володимир Зеленски даде обещание Украйна да направи всичко по силите си, с цел да победи, напомня ДПА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР