Актрисата Мери Маккормак, популярна с участието си в хитовите американски

...
Актрисата Мери Маккормак, популярна с участието си в хитовите американски
Коментари Харесай

Поредна горяща кола не успя да спре покачването на акциите на „Тесла“


Актрисата Мери Маккормак, известна с присъединяване си в хитовите американски сериали „ Западното крило “ и "Murder one", разгласява по-рано през днешния ден в „ Туитър “ видео клип на следващия самозапалил се автомобил с марка „ Тесла “, оповестява Агенция Франс Прес.

В 45-секундния клип, който се трансформира в шлагер в обществените мрежи и към 20:00 часа през днешния ден бе към този момент гледан от над 1,2 млн. консуматори, се вижда черен седан „ Тесла “, обзет от пламъци, излизащи от долната част на автомобила.

Маккормак твърди, че автомобилът, благосъстоятелност на нейния брачен партньор режисьора Майкъл Морис, не е претърпял никакъв случай, а пожарът е почнал „ изведнъж “. „ Благодаря на хората, които алармираха на брачна половинка ми да отбие настрана от пътя и популярност Богу, че трите ми момиченца тогава не пътуваха с него “, написа актрисата.

В идващ пост Маккормак добавя, че автомобилът не е бил на автопилот, който се дефинира като главен провинен за зачестилите произшествия с моделите на „ Тесла “.

От американската компания реагираха като обществено обявиха, че проверяват случая. По думите на формален представител на „ Тесла “, кабината на автомобила не е била наранена от пламъците. „ Щастливи сме, че клиентът ни не е потърпевш “, допълват от „ Тесла “.

Въпреки този следващ случай обаче компанията, ръководена от ексцентричния Илон Мъск, продължава да се употребява с доверието на вложителите. В понеделник на борсата в Ню Йорк акциите ѝ нарастнаха с 2,7% до 367,95 $./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР