Актрисата Мария Силвестър остана без работа, след като предаването „Бригада

...
Актрисата Мария Силвестър остана без работа, след като предаването „Бригада
Коментари Харесай

Мария Силвестър остана без работа

Актрисата Мария Силвестър остана без работа, откакто предаването „ Бригада нов дом” бе свалено от ефир. Синеоката брюнетка се изявяваше още като водеща на рубриката „ 10-те най” в границите на съботното шоу „ Мармалад”, само че и то отпадна от програмата на Би Ти Ви още в края на март. Явно обаче никак не липсва на феновете, тъй като никой не обръща внимание на неналичието му към този момент два месеца. Мария сякаш подготяваш нов план, отдаден на науката и предопределен за „ Ютюб”, само че и той не е видял бял свят. Предстои да я забележим в ново предаване за пътешествия, само че единствено като посетител. В момента актрисата и водеща е без непрекъсната работа и не е ясно по какъв начин свързва двата края. От време на време има рекламни задължения като модел, само че надали взима кой знае какви възнаграждения за тях. По едно време се появиха клюки, че приготвя книга, но към този момент такава не се е появила на пазара. Брюнетка имаше желание да написа за духовното, само че очевидно се отказала от концепцията.

Сега Силвестър се е посветила най-много на 14-годишния си наследник Давид и на личностното си рационализиране. Тя признава, че е върви на психотерапия и е доста удовлетворена от резултатите, които е постигнала. Мария твърди, че тематиката мощно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Пoceщaвa и ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa дa oпoзнae вътрeшния cи cвят. „ Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo зaпoчнaх пcихoтeрaпия!”, кaтeгoричнa e водещата.

За първи път тя посетила психолог малко след развода със Силвестър Силвестров. Актрисата нееднократно е разказвала, че тогава е претърпяла тежък интервал. След раздялата с някогашния й брачен партньор тя останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лв. в джоба и без покрив над главата. Тогава почнала от нулата и едвам си стъпила на краката, по тази причина фактът, че сега е безработна надали може да я срине. „ В живота съм видяла 2 и 200. Изпадала съм в доста спешни обстановки и постоянно съм оцелявала!, удовлетворена е Мария.

Откакто се разведе, 45-годишната звезда не споделя доста за персоналния си живот. В продължение на година и половина тя поддръжаше връзка с младока Михаил Пенев, само че към този момент са разграничени. Силвестър споделя, че по принцип не робува на предубеждения, само че пък признава, че огромната разлика във възрастта на сътрудниците от време на време може да е решаваща. „ Усеща се изключително мощно, когато нямате сходни ползи, специалности, визии за бъдещето. Как се оправям? Ами, вземам решения. Някои от тях не се харесват, само че най-важното е да сте в естетика със себе си”, написа наскоро водещата в обществената мрежа.

Тя е удовлетворена, че е минала с гордо вдигната глава през компликациите в предишното. След развода бързо се намерили и нови ухажори, които да издигнат самочувствието й. Силвестър се хвали, че с напредването на възрастта от ден на ден мъже проявявали интерес към нея. Напоследък тя поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Преди 3 години Мария качи доста килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да влезе в добра форма.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР