Актрисата Мария Шрайвър, бивша съпруга на Арнолд Шварценегер и племенница

...
Актрисата Мария Шрайвър, бивша съпруга на Арнолд Шварценегер и племенница
Коментари Харесай

Какво направи с лицето си? Сравниха бившата жена на Шварценегер с гущер СНИМКА

Актрисата Мария Шрайвър, някогашна брачна половинка на Арнолд Шварценегер и племенница на Джон Ф. Кенеди, стана обект на полемика в мрежата, откакто разгласява фотография без грим.

Според Daily Mail външният вид на 66-годишния Шрайвър е бил сметнат за плашещ от читателите. Снимките са направени, когато дамата се разхожда из Лос Анджелис, облечена единствено по тениска и чеп.

Прави усещане, че Шрайвър не носи козметика, скриваща възрастта, а косата й не е завършена, а единствено прихваната с фиби.

Потребителите в мрежата считат, че естествената прелест на дамата е развалена от многочислени пластични интервенции. Според тях лицето й е „ извънредно “, т.к. отказа да „ старее с достолепие “, което е довело до по-печален резултат.

„ Какво е направила с лицето си? “, „ Това не може да е истина “, „ Твърде доста ботокс “, „ Гущер “, „ Влечуго “, „ Демон “, пишат те.



Това лято в медиите се появиха документи, съгласно които Шрайвър е решила да постави завършек на брака си с Шварценегер още през 2011 година, когато стана известно за извънбрачното дете на артиста. Официалният бракоразвод се състоя 10 години по-късно, след дълги разногласия за благосъстоятелност. Тази година тя получи 50% от спестяванията на някогашния губернатор на Калифорния.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР