Актрисата Мария Бакалова, която от няколко дни е в родния

...
Актрисата Мария Бакалова, която от няколко дни е в родния
Коментари Харесай

Бургас става все по-глобален и космополитен

Актрисата Мария Бакалова, която от няколко дни е в родния Бургас, се срещна с кмета Димитър Николов. Тя бе придружавана от майка си.

След срещата пред публицисти тя съобщи, че постоянно се радва да е в родния си град, който усеща изменен в положителна светлина.

„ Чувствам се щастливо, уютно у дома. Надявам се като затихне пандемията да имам опция да пътувам по-често и да си извозвам повече време тук при мама, при тате и при прелестните хора. Бургас става все по-глобален и вселенски, какъвто би трябвало да бъде, с помощта на прелестния ни кмет “, сподели Бакалова.

Попитана кое е обичаното ѝ място в Бургас, тя отговори - всички. 

Следващите ѝ планове са свързани с доста работа и фотоси. „ Предстоят ми доста планове в България, в Бургас, във Варна, копродукции “, сподели още Бакалова.

От няколко дни номинираната за " Оскар " актриса е в Бургас, като нейни фотоси с почитатели от плажа се появиха в обществените мрежи. Звездата от " Борат 2 " не се е прибирала в родния си град от две години. 

Вече е направена докладна бележка за почетното поданство на Мария Бакалова и следва тя да се придвижи по съответния законов ред. " Защото няма по-голяма чест и реклама за нашия град от това да има международни посланици като нея ", оповести в профила си във фейсбук кметът Димитър Николов. 

Пред него Бакалова е декларирала подготвеност да се включи в бъдещи културни начинания, а най-голямата й фантазия е да прави кино планове в целия бургаски район и да снима с български артисти.

Градоначалникът й е подарил икона на Богородица, дело на художничката Петя Димитрова от Дружеството на бургаските художници.

" Горд съм освен с триумфите, само че и със скромността на това надарено момиче, с вродената ѝ грациозност и сдържаност, с нейния разсъдък. Очаквам с неспокойствие идващите й филми. Нека намира време и отсега нататък да се връща в Бургас, защото тя е същинско ентусиазъм за младите в нашия град. Мария им потвърди, че пътят към триумфа зависи най-вече от персоналните старания, упоритостта, смелостта и вярата в себе си ", написа още Николов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР