Актрисата Марго Роби, звездата от най-касовия филм за 2023 г.

...
Актрисата Марго Роби, звездата от най-касовия филм за 2023 г.
Коментари Харесай

Марго Роби не съжалява, че не е номинирана за “Оскар”

Актрисата Марго Роби, звездата от най-касовия филм за 2023 година " Барби ", наруши мълчанието си по отношение на отхвърли си да получи " Оскар " за най-хубава актриса, заяви Би Би Си.

Филмът получава осем номинации за " Оскар ", в това число за най-хубав филм, най-хубав артист в поддържаща роля и най-хубава актриса в поддържаща роля.

Феновете обаче са разочаровани, че тя е подценена за основната си роля.

Но Роби, която е и един от продуцентите на кино лентата, съобщи в сряда, че не е тъжна.

По време на полемика с сътрудници от SAG-AFTRA австралийската актриса и продуцент съобщи: " Няма по какъв начин да се чувстваш печален, когато знаеш, че си толкоз блажен. "

Тя сподели, че задачата на кино лентата е била да " повлияе на културата " и това е " най-голямата премия ", която е пристигнала от триумфа на кино лентата, заяви Variety.

Роби допусна, че е по-разстроена от това, че режисьорката на " Барби " Грета Гервиг не е получила номинация за " Оскар " за постановка. Гервиг е номинирана за най-хубав приспособен сюжет.

" Очевидно считам, че Грета би трябвало да бъде номинирана като режисьор ", сподели тя. " Това, което тя направи, е нещо, което се случва един път в кариерата и един път в живота. Това, което тя направи, в действителност е по този начин. Но това беше невероятна година за всички филми. "

Блокбъстърът събра 1,38 милиарда $ (1,1 милиарда паунда) в международния бокс офис, доказвайки, че са неверни прогнозите на специалисти от промишлеността, съгласно които " Супер Марио Брос Филм " ще бъде най-големият филм за 2023 година

Номинираните за най-хубав артист и актриса в поддържаща роля във кино лентата - Райън Гослинг и Америка Ферера - показаха разочарованието си, че двете дами не са номинирани.

" Да кажа, че съм отчаян, че те не са номинирани в съответните категории, би било подценяване ", съобщи Гослинг предходната седмица, като добави, че " няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Гервиг и Марго Роби ".

Барби получи номинации и за най-хубава истинска ария, най-хубави костюми и най-хубав дизайн на продукцията.

" Всички, които получиха номинациите, които имаха, са просто невероятни, както и номинацията за най-хубав филм ", добави Роби.

" Решихме да създадем нещо, което да промени културата, да повлияе на културата, просто да окаже някакво влияние. И към този момент направи това и още нещо, доста повече, в сравнение с в миналото сме мечтали. И това е в действителност най-голямата премия, която може да се получи от всичко това. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР