Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите

...
Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите
Коментари Харесай

Луиза Григорова подкара мерцедес за 100 бона

Актрисата Луиза Григорова има ново лъскаво возило. Звездата от сериалите „ Стъклен дом” и „ Откраднат живот” подкара поръчков мерцедес, чиято стойност е към 100 бона.

Преди дни дългокраката брюнетка бе засечена да паркира първокласния си автомобил в центъра на столицата и да се насочва към намиращо се наоколо кафене, с цел да си купи ободряваща кофеинова напитка.



Облечена спортно с комфортен панталон, тениска и маратонки, тя се върна при черния си мерцедес с картонена чаша за кафе в ръка. Докато отваряше входната врата на колата, Луиза не пропусна да хвърли бърз взор към телефона си, написа "Уикенд ". Дали автомобилът е подарък за Григорова от брачна половинка й – режисьора Мартин Макариев, не е ясно. Актрисата има много задължения, които й носят постоянни приходи, тъй че евентуално и сама може да си разреши сходна скъпа кола.

Наскоро Луиза завърши фотосите по последния си филм „ Диви и щастливи”, чиято премиера в кината ще бъде на 29 ноември. Тя е извънредно удовлетворена от работата си по лентата и твърди, че с колежката й Яна Маринова се сработват чудесно.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР