Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, но не бърза да ражда

...
Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, но не бърза да ражда
Коментари Харесай

Луиза Григорова не иска деца

Актрисата Луиза Григорова гони 30-те, само че не бърза да ражда от брачна половинка си Мартин Макариев. Тя подписа брак с известния режисьор преди 2 години на гала край морския бряг, но развъждането на дете не е измежду целите ѝ сега. Дългокраката брюнетка се е посветила на кариерата си и влага всичките си старания в тази посока, написа HotArena.

Макариев към този момент има наследник от предходна връзка и също не напира за още деца. С Луиза стигнали до консенсус по този въпрос и си споделили, че не желаят бебе непременно. Ако се случело непланирано, щели да го задържат, само че целенасочени опити за зачеване не са правили, издават близки до фамилията. Григорова имала напълно други проекти за близкото бъдеще и промяната на памперси не влизала в тях. Тя желала да се развива като актриса и да покорява нови небеса в специалността си.

Бившата манекенка споделя, че още в нежна възраст проявявала артистичните си заложби и сцената я привличала неудържимо. Много обичала да играе, да имитира, да танцува, да бъде център на внимание. Преди да се захване с кино и спектакъл, звездата от сериалите „ Стъклен дом” и „ Откраднат живот” няколко години работила като модел в чужбина. Въпреки че произлиза от заможно семейство, тя от 15-годишна сама изкарвала пари за прехраната си. „ Не съм разчитала на родителите си за нищо, с изключение на за морална подкрепа”, безапелационна е дъщерята на стилната шефка Ивет Григорова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР