Актрисата Лоръл Гудуин от Paramount Pictures почина на 79-годишна възраст.

...
Актрисата Лоръл Гудуин от Paramount Pictures почина на 79-годишна възраст.
Коментари Харесай

Почина кинозвезда от “Стар Трек“

Актрисата Лоръл Гудуин от Paramount Pictures умря на 79-годишна възраст. Това разкри фамилията й в скръбно известие. Гудуин е умряла на 25 февруари в Катедрал Сити, Калифорния.

Тя е работила с хора като Елвис Пресли и Джаки Глисън. Лоръл е родена през 1942 година в Уичита, Канзас. Подписва контракт с Paramount когато е едвам на 19 години.

Във филми Лоръл се е оказвала обект на любов както на Елвис, по този начин и на артиста Джеръми Слейт. Гудуин взе участие в няколко телевизионни плана, в това число в първия епизод от телевизионния сериал Star Trek. Пилотният епизод в никакъв случай не е излъчен.

Лоръл играе Йеомън Колт в пилотния филм, озаглавен Клетката, който е сниман през 1965 година Тя е последният оживял член на актьорския състав.

Актрисата и Уолтър Ууд продуцират Stroker Ace през 1983 година с присъединяване на Бърт Рейнолдс и Лони Андерсън. Андерсън и Рейнолдс се оженят няколко години по-късно през 1988 година Те се развеждат през 1994 година

Гудуин се отдръпва от промишлеността и стартира да се занимава с медицински сестри през 1971 година, оповестява Page Six.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР