Актрисата Леа Ремини, която е бивш член на сциентоложката църква

...
Актрисата Леа Ремини, която е бивш член на сциентоложката църква
Коментари Харесай

Том Круз е истинско божество за сциентолозите, твърди Леа Ремини

Актрисата Леа Ремини, която е някогашен член на сциентоложката черква и неин безжалостен критик, съобщи в изявление, че артистът Том Круз е считан за провидение на сциентолозите. Американецът е член на сциентоложката черква, считана от доста хора за фракция от години и постоянно е защитавал нейните учения.

Леа Ремини Снимка: Getty Images

“В момента Круз е на втора позиция след сегашния водач на сциентоложката черква Дейвид Мискавидж – спасителят на свободния свят”, изяснява Ремини в изявление. По думите й членовете на църквата, които са по-долен сан, били задължени и поощрявани да гледат филмите на Том Круз голям брой пъти по кината, с цел да ги повдигнат в бокс офис класацията.

Твърденията на Ремини, която години наред продуцира и води предаване за някогашни членове на сциентоложката черква, бяха подкрепени и от някогашния член на организацията Брий Мууд.

Снимка: Getty Images

“Том Круз е господ за ниските рангове. Всеки път когато по кината има филм с него от църквата ни купуваха билети за прожекциите. Обикновено става въпрос за 500, 1000 или 2500 билета”, твърди Мууд.

Круз отхвърля да разяснява каквото и да било за сциентоложката черква, на която е член от години. Осиновените му деца Изабела и Конър Круз също са членове на сциентоложката черква.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР