Актрисата Лара Златарева става звезда още в 7-и клас, когато

...
Актрисата Лара Златарева става звезда още в 7-и клас, когато
Коментари Харесай

Тв водещата Кака Лара: Мисля се за малка, а гоня 50 години!


Актрисата Лара Златарева става звезда още в 7-и клас, когато е определена за водеща на предаването „ Милион и едно стремежи “, откъдето идва и прозвището й Кака Лара.

 

Наскоро тя означи рождения си ден. Щастлива е от това, че още веднъж се е върнала на сцената, която е нейно предопределение. Противно на упованията на мнозина, тя не е от купонджиите, които означават шумно рождените си дни.

 



Относно подаръците, хората от близкото й обграждане постоянно я питат какво желае, само че тя в никакъв случай не споделя, тъй като сега не се сеща за нищо. По-късно се сеща за нещо, само че отново не им споделя.  Никога не си е пожелавала някакви страхотни дарове.

 

Като най-тъжни моменти в живота си дефинира загубата на близки хора. Като най-щастлив пък показва раждането на Март.

Твърди, че старостта не я тормози, до момента в който не се огледа в огледалото. Научила се е да се харесва такава, каквато е. Категорична е, че след 5 години се вижда още по-сладка занапред.

 

До наскоро считала, че хората блъснали петдесетака, би трябвало да си гледат телевизия, внуците в парка и да стоят по-дистанцирано от младите. От висотата на 49-те си години обаче признава, че ще замълчи и добавя единствено, че се усеща като на 14. Чуди се дали не е полуда това, че се мисли за дребна, а гони 50-те.

 

Много добре помни по какъв начин е похарчила първия си хонорар от Българска национална телевизия в размер на 100 лева Сложила го в предния джоб на гащеризона си, след което отишла да пие кафе с приятелки в така наречен британски двор на медията. Отива до тоалетната, която е с клекало и когато откопчава горната част на гащеризона, хонорарът й пада в тоалетната.

 

За нея любовта несъмнено е нещо, което в случай че нямаш си половин човек. Истинска опора е да знаеш, че си обичан, с цел да можеш да правиш всичко, което те въодушевява. Категорична е, че любовта нито е художествена небивалица, нито нездравословна полуда, в противен случай – тя е опората, без която сме извънредно лабилни.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР