Актрисата Ким Катрал „изригна“ срещу колежката си Сара Джесика Паркър,

...
Актрисата Ким Катрал „изригна“ срещу колежката си Сара Джесика Паркър,
Коментари Харесай

Актрисата Ким Катрал „изригна“ срещу Сара Джесика Паркър

Актрисата Ким Катрал „изригна“ против колежката си Сара Джесика Паркър, с която си партнираха в хитовия сериал „Сексът и градът“ и сниманите два кино лентата по него, оповестяват Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Повод за гневния изблик на Катрал стана засвидетелстваното „фалшиво“ състрадание от страна на Паркър след кончината на 55-годишния й брат Кристофър. Той беше открит мъртъв скоро откакто актрисата насочи апел към потребителите на обществените мрежи да оказват помощ в издирването на изчезналия мъж.

Сред изпратилите съболезнования беше и Сара Джесика Паркър, загърбила различията с Катрал, с цел да й засвидетелства поддръжката си.

От обява на Ким Катрал в уеб страницата Инстаграм, адресирана до Паркър, обаче излиза наяве, че тя не желае „фалшивото състрадание“ на „лицемерната“ си колежка.

„Нямам потребност от обичта или поддръжката ти в този миг на тъга. Майка ми през днешния ден ме попита: „Кога тази Сара Джесика Паркър, лицемерката, ще те остави на мира?“ Опитът ти да се свържеш с мен ми подсети какъв брой жестока беше и си оставаш. Нека да ти изясня едно нещо: Ти не си част от моето семейство, нито си ми другарка. Така че за финален път ще те прикани да не се възползваш от нещастието ни, пробвайки се да възстановиш имиджа си на „добро момиче“, написа Ким Катрал.

Неразбирателството сред двете актриси породи предходната година, откакто се появиха изказвания, че капризите на Ким Катрал са причина да се провали плануваният трети филм от поредицата „Сексът и градът“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР