Актрисата Кейт Бланшет, която е посланик на добра воля на

...
Актрисата Кейт Бланшет, която е посланик на добра воля на
Коментари Харесай

Какво накара актрисата Кейт Бланшет да се изправи пред Европарламента

Актрисата Кейт Бланшет , която е дипломат на благосклонност на Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците, прикани Европейски Съюз да ускори поддръжката си за бежанците и приемащите страни и да подсигурява, че политиката му „ се концентрира върху тяхната отбрана, а не върху укрепването на границите “, оповестява Ройтерс.

„ Трябва да разберете, че никой не слага децата си в лодка, в случай че водата не е по-безопасна от сушата “, сподели носителката на „ Оскар “ в Европейския парламент в Брюксел.
 
 Кейт Бланшет Българска телеграфна агенция

„ Благодаря на Европейски Съюз за дългогодишната му финансова поддръжка за бежанците и даващите им заслон в международен мащаб и приканвам за продължение и увеличение на поддръжката. Светът ни следи “, добави Бланшет.

Призивът на Бланшет идва в миг, когато Европейският съюз се пробва да преразгледа разпоредбите за даване на леговище и миграция , с цел да понижи незаконната миграция, а страните членки се пробват да понижат притока от хора, търсещи леговище. Италия разгласи в понеделник, че ще построи центрове в Албания, в които да бъдат настанявани морските мигранти, опитващи се да стигнат до Италия.
 
 Кейт Бланшет БГНЕС

Рекордните 114 млн. души са били прогонени от своите домове по света, бягайки от принуждение, спорове, гонене и нарушение на правата на индивида, сподели Бланшет и добави: „ Инвестирайте в обучение и средства за прехранване, с цел да гарантирате, че фамилиите имат благоприятни условия там, където са, с цел да не се постанова да се местят. Никой няма да има изгода от потомство от отчуждени и неинтегрирни младежи “.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР