Актрисата кацна в София вчера, а повод за визитата й

...
Актрисата кацна в София вчера, а повод за визитата й
Коментари Харесай

Е Сега Вече Паднахме! Видяха Ослепителна Мацка В Софийска Кръчма! Дръжте Се, Това Е Самата

Актрисата кацна в София през вчерашния ден, а мотив за визитата й в България дават фотосите към кино лентата „ Хелбой “, чиято премиера все още е заложена за 11 януари 2019 година

Клапата на лентата щракна в средата на предходната седмица в катедралата в Уелс, написа " Монитор ". Противно на упованията на локалните киномани там да бъдат снимани фрагменти към „ Фантастични животни и къде да ги намерим 2 “, на терен се появи екипът на режисьора на рибута на „ Хелбой “ Нийл Маршал („ Игра на тронове “) и Дейвид Харбър („ Странни неща “), който ще влезе в основната роля.

В продукцията адовото изчадие, призовано от нацисти с вярата да им помогне във Втората международна война, ще се изправи против Кървавата кралица, с чийто злобен разум ще се развихри точно Йовович. „ Много съм разчувствана да стартира тренировките за ролята ми в „ Хелбой “. Ще бъде супер занимателно, още повече, че ще работя с някои от обичаните ми артисти – Дйвид Харбър и Иън Макшейн “, по този начин звездата от „ Заразно зло “ започва своето „ софийско дневниче “, каквото име даде тя на фрагмента си от столичното летище в обществените мрежи.

Това не е първа аудиенция на Йовович у нас. През 2014 година тя снима подиуми към „ Оцеляла “ в Кремиковци. Тогава тя пристигна в София в компанията на брачна половинка си Пол Андерсън и щерка им Евър Габо. Именно тук пък, спекулират някои, тя е заченала второто си дете. Встрани от фамилното разгръщане, България остави диря у актрисата още с историята и кухнята си. Неслучайно на потегляне от страната ни, Йовович се бе запасила с няколко книги, проследяващи събитията у нас от началото на 90-те години. Причина Мила да се възпламени по родната ни история станал диалог с хора от екипа на продукцията, в която тя си партнира с екранния Агент 007 – Пиърс Броснан. Родената в Киев хубавица помолила за материали, с които да научи повече, като споделила на българските си домакини, че ще й бъде забавно да разбере през какви стадии е предходната страната ни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР