Актрисата Катрин Кейтс, която е най-известна с ролите си в

...
Актрисата Катрин Кейтс, която е най-известна с ролите си в
Коментари Харесай

Звездата на `Сайнфелд` Катрин Кейтс почина след тежка битка с рака

Актрисата Катрин Кейтс, която е най-известна с функциите си в Seinfeld, Law & Order и Orange Is the New Black, си отиде след тежка борба с рака. Смъртта на актрисата-ветеран бе доказана от нейни представители в Headline Talent Agency.

В изказване те споделиха, че звездата е умряла в събота във Флорида. Публикацията гласи: "Катрин е наш клиент от доста години и ние се сближихме доста с нея през последната година, откогато тя разбра, че ракът ѝ рецидивира. Тя постоянно беше необикновено смела и мъдра и подхождаше към всяка роля с огромна пристрастеност и безрезервност. Ще ни липсва доста. "

Шеметната ѝ кариера стартира с няколко дребни функции през 80-те години на предишния век, преди името ѝ да нашуми с участията ѝ в хитови ситкоми като Seinfeld, Orange Is the New Black, Thunder Alley и Matlock.

Родената в Ню Йорк надарена актриса по-късно се появява в касови заглавия като Lizzie McGuire, Caroline in the City, Judging Amy, Rescue Me и доста други паметни сериали от 90-те и началото на 21-ви век.

Катрин без подозрение е събитие в света на актьорството. Тя взе участие и в знаковия "Закон и ред: Специални жертви ", както и в драмата на Дженифър Лопес - Shades of Blue като арбитър Марлен Саймънс.

73-годишната актриса завоюва премия за най-хубава актриса на фестивала NYCTV предходната година за ролята си в "Добре пристигнали в Сараево ".

"Това превъзходно сърце. Тази невероятна мощ. Разбито сърце. Обичам те #KathrynKates ", "Толкова съм смутен да чуя за гибелта на Катрин Кейтс, актриса с голяма емпатия, активност и наслада ", гласят част от мненията на почитатели, които показаха в обществените мрежи скръбта си от загубата на обичаната си актриса.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР