Актрисата Жаклин Дочева, която влезе в ролята на адвокат София

...
Актрисата Жаклин Дочева, която влезе в ролята на адвокат София
Коментари Харесай

Звездата от „Клетката“ и новия български филм „Диада“ Жаклин Дочева: Какво като не ме приеха в НАТФИЗ?

Актрисата Жаклин Дочева, която влезе в ролята на юрист София Гендова в хитовия сериал на Нова тв „ Клетката “ не крие насладата си от обстоятелството, че най-сетне са й предложили трагична роля, а не комедийна. Участието й в този сериал й дало опция да се запознае с нови сътрудници и режисьори и добавя, че всички в екипа били доста готини и имала споокойствие на фотосите.

 

Предвид присъединяване й във кино лентата „ Диада “ на Яна Титова, чиято премиера бе на 10 ноември, Жаклин споделя, че за нея това е било с изключение на изненада и огромна премия.

За ролята си във кино лентата се наложило да промени цвета на косата си и да добави някой и различен кг към тежестта си. Споделя, че съумяла да качи 6-7 кг. за ролята си като спряла да тренира и всеки ден се тъпчела с тестени произведения и изяждала по един самун. Веднага след фотосите се върнала към остарелия си режим на спортуване, понижила хляба, отказала се от кифлите и бързо влезнала във форма.

 

Не е играла на сцена от 3 години и се вълнува, че в този момент още веднъж ще се върне към театъра. Предстои й да стартира подготовки в частно зрелище.

Категорична е, че не съжалява, че няма тапия от НАТФИЗ, където кандидатствала два пъти и я късали. След втория път обаче си споделила, че няма да губи време в нови опити и кандидатствала в „ Любен Гройс “, където я приели.

 

Жаклин е родом от Велико Търново, само че родителите й се преместили в София, когато била на 5 години. Винаги, когато желала да отговори на въпрос на учителите, вдигала ръка, за което съучениците й й се подигравали и я наричали „ селянка “. Към днешна дата е безапелационна, че е доста грозно да обиждаш по този метод човек, пристигнал в София от различен град и добавя, че децата са доста жестоки. Стигнало се даже до там, че в един миг се срамувала да приказва пред родственици. Щастлива е, че когато осъзнала този си проблем, съумяла да го преодолее и да се промени.

 

Преподавателката й по театрална тирада в колежа била индивидът, който я научил да приказва вярно и да се чува, защото дикцията за един артист е от изключителна значимост.

Връщайки се обратно във времето си спомня, че преди да се омъжи за Стефан дълго време пътували един към различен, тъй като по това време той живеел във Франкфурт. Категорична е, че дистанцията не е спънка сред двама души, в случай че има предпочитание и се поставят нужните старания. Допълва, че в случай че искаш да бъдеш с съответен човек, цениш всички мигове, прекарани с него.

 

Предложил й брак в Испания, където били единствено двамата. Случило се пред едно фонтанче със златни рибки пред палат в Севиля. Тогава за пръв път го видяла толкова обезпокоен и осъзнала, че въпреки дълго време да били дружно, любовта прави хората съблечени и мънички. На 8 май вдигнали сватбата в Горската резиденция в Габрово с най-близките си хора – 30 души. Било толкова хубаво, че след тържеството желала да го изживее още веднъж.

Автор: Уикенд 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР