Актрисата изля болката си след загубата на съпруга си Иван

...
Актрисата изля болката си след загубата на съпруга си Иван
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: На дъното съм

Актрисата изля болката си след загубата на брачна половинка си Иван Ласкин

 

40 дни след гибелта на обичания си  Иван Ласкин,  актрисата Александра Сърчаджиева даде изявление за рубриката на Мон Дьо в предаването " Събуди се " по Нова телевизия, в което описа за тежкото тестване, през което минава сега. 

На въпроса по какъв начин се усеща сега, по какъв начин се оправя, Алекс показа: " На дъното съм, объркана съм към момента. Истината е, че се усещам като едно малко момиче, изгубено в гората.(...) Не мога да се събера. В ступор съм. Не мога да плача. Искам да мятам, да изпотроша всичко. Да ударя дъното чисто прочувствено. "



" Не знам дали съм стегната, тъй като имам дете. Това дете оттук насетне ще разчита единствено на мен. Страх ме е по какъв начин ще си отгледам детето. "

Най-лошото съм си мислела, че можем да се разделим с Иван. Не съм си представяла, че ще изгубя най-любимия си човек на този свят. За повторно.

На въпроса " Как оцеля през тези 40 дни ", Сърчаджиева показа: " Не знам, с помощта на другари. (...) Аз ударих дъното по всевъзможен метод - физически, прочувствено, финансово. По всевъзможен метод.

Много хора се борят да ме измъкнат от обстановката, в която се намирам. Ударих дъното по всевъзможен метод.  На Д-р Цонев желая да благодаря. Той е ангел. Моят живот сега е спрял. Не го пребивавам. Какво съм била в предходният си живот?  Изрод ли съм била?!  Моят живот го остави, само че за какво би трябвало да страда детето ми?!

На въпроса по какъв начин дъщеричката им София приема обстановката, Алекс отговори " мъчно, тъй като те имат доста мощна връзка, връзка, в която аз в никакъв случай не съм съществувала. Сега е вкопчена в мен, тъй като я е боязън да не си отида и аз. "

Актрисата призна, че няколко дни след погребението на Иван, София е поискала да я заведе на гроба му. " Най-ужасната панорама, която съм виждала в живота си - малко дете с букетче на свеж гроб... И ми сподели може ли да го разровиш, с цел да го прегърна? "

На въпроса " Имаш ли пояснение какво се случи с Иван? ", актрисата показа " Истината е, че не трябваше да се стига до тук. Няма да го кажа в този момент. "

На въпрос до каква степен алкохолът е бил виновен за гибелта на Иван Ласкин Алекс отговори: " цироза може да се реализира освен с алкохол, нали знаеш? Може и да е от медикаменти. Не съумя да се пребори със света, с който живее. Неговата душа не е за тук. (...) След като си отиде, той се оказа рицар. А преди този момент беше неприятното момче. Аз знам с кой живях. Знам какъв мъж имах до себе си.

В края на изявлението Мон Дьо попита Александра дали е гневна на Иван, че не е тук към този момент, на което тя отвърна: " Не съм му гневна. Няма защо. Той не искаше да почине. Когато се видяхме с него, на 20 декември, той ми сподели: " Ей, Саше, аз ще се оправя, ще изляза от тука. Ще си отгледам детето. Ще отидем на едно малко пътешестване. Плакахме доста. Ама доста. И той отиде на пътешестване, но аз останах на гарата. " Александра приключи, че това е бил последният й диалог с него.

Не трябваше да се стига до тук. Благодаря на доктор Цонев на Втора градска болница и на ВМА. Кракът му левия се поду, стана виолетов. Не знаеха черният му дроб в какво положение е. Беше изгубил над 2 литра кръв в меките тъкани на крайници си. Д-р Цонев и екипът му го измъкнаха. Цироза имаше. Живяхме над 2 месеца във втора градска. Във ВМА направиха всичко допустимо, само че беше късно. Беше станала зараза на здравия крайник. Хората ми споделиха, че шансът му е трансплантация на дроб. Нямаше донор. И момчето си отиде. Няма да върша ексхумация.

Иван е пиел колкото пие приблизително статистическия българин. Не съумя да се пребори със света. Неговата душа не е за тук. Душата му не можа да се оправи със злобата. Той не разбра този свят и светът него.  След като си отиде той стана рицар. Преди това беше неприятното момче. Изведнъж се появиха толкоз доста хора, за които е бил кумир. Отвратително е това. Някакви хора си направиха противен пиар на фона на цялата тази покруса. Аз знам с кой живях и знам какъв мъж имах до себе си.

 

В 7,30 часа звънна чужд номер. Казах си: Ужас, това беше. Обадих се на дамата на Фънки и отидох да бълвам в тоалетната. На 20 декември ми сподели: Саше, ще се оправя, ще изляза отсам, ще отидем на едно малко пътешестване. Той отиде на пътешестване, само че аз останах на гарата. Добре, супер… да го очаквам. След това нямаше по какъв начин да влизам в реанимация. Една лекарка ми сподели, че нещата са сериозни. Казах, че няма мощ, която да ме спре да го видя. Беше целият в едни машини, като галактически транспортен съд. Исках да го целуна, само че не можех да го стигна. Само ръката с татуировките беше свободна. Там го целунах. Много ми липсва. Искам да потъна в прегръдките му. Големи ръце, огромен мъж.

" Много ми липсва, бе. Искам да потъна в прегръдките му. "

Актьорът Иван Ласкин умря на 48-годишна възраст. Популярният актьор бе признат по неотложност в болница преди Нова година, като лекарите определяха положението му като сериозно. За страдание, артистът, който постоянно ще помним с ролята му от кино лентата „ Васко да Гама от село Рупча “ загуби борбата за живота си и си отиде, оставяйки брачната половинка си Александра Сърчаджиева, дъщеричката им и огромната си щерка, която е от първия му брак.

Иван Ласкин от предходната година изпитваше здравословни проблеми и бе одобряван за лекуване в болница, като версиите за положението му са, че е имал чернодробна непълнота.

Преди няколко години известният артист призна, че е привързан към алкохола и има взаимозависимост, с която се бори отдавна. През цялото това време неразделно до него стои и огромната му обич – Александра Сърчаджиева, с която се срещат преди повече от 13 години и от този момент са дружно. Двамата имат и дъщеричка, София, която към този момент е ученичка.

 

az-jenata.bg

http://frognews.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР