Актрисата изкълчи глезен и поряза китката си по време на

...
Актрисата изкълчи глезен и поряза китката си по време на
Коментари Харесай

Луиза Григорова изкара курс за водач на лодка

Актрисата изкълчи гален и поряза китката си по време на фотосите на „ С река на сърцето “ 

В основата на сериала са взаимоотношенията сред Луиза и надарения артист Александър  Димов , който влиза в облика на Борис. Заедно, те би трябвало да се погрижат за фамилната винарна на брега на реката. Сътрудничеството им обаче ще наподобява на конфликт, загатват още в първите епизоди.

Героите им не са си говорили повече от 15 години, факт, който ще способства за  трагичната линия посред им , написа Галерия. „ Ролята ми в „ Откраднат живот “ бе по-сложна, тъй като играх коремен хирург. Но до момента не съм се срещала с подобен персонаж. Винаги съм нежната, хубавката, капризното момиче, а тук за първи път съм жена, която е много мощна, сама и на мускули се оправя с проблеми “, казва  Григорова, която се трансформира във всеобща фаворитка поради положителната си игра в медицинския сериал. 

Дъщерята на стилната ветеранка Ивет Григорова изкълчва гален и порязва китката си на една от сцените. Въпреки това играта пред камера е по-скоро развлечение, защото си партнира не само с обичани сътрудници, а и с положителни другари – каквито са Александър Сано и Яна Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР