Актрисата Ирмена Чичикова е символ на красотата, таланта и нежната

...
Актрисата Ирмена Чичикова е символ на красотата, таланта и нежната
Коментари Харесай

Българска хубост: Ирмена Чичикова заблестя на престижен фестивал в рокля на Прада

Актрисата Ирмена Чичикова е знак на хубостта, гения и нежната грациозност. Красавицата, която сега виждам в най-новия сериал на NOVA " Есента на демона ", има не един и два триумфа както в тодното кино, по този начин и зад граница.

Миналата седмица Ирмена показа в профила си в Instagram неповторими фрагменти от особено събитие, в което е взела присъединяване. 

Става въпрос за влиятелния фестивал SXSW – South by Southwest®, отдаден на това да оказва помощ на изобретателните хора да реализират задачите си. Основана през 1987 година в Остин, Тексас, огранизацията SXSW® е най-известна със своите конференции и фестивали, които честват доближаването на технологиите, филмите, музиката и културата.

Тази година кино събитието се организира сред 8 и 16 март в Тексас, а по аления килим минаха и международни звезди като Ан Хатауей, Габриел Юниън и Камила Мендес.
                             

Присъствието на Ирмена на него е обвързвано с един от най-новите ѝ планове.

Това е филмът " The Black Sea ", който споделя за мъж, пътуващ до дребен източноевропейски крайбрежен град. Там той открива непредвидени другарства, макар че е единственият негър в региона. Участие в плана взимат още роденият в Бруклин артист Дерик Б. Хардън, както и родните артисти Стойо Мирков (познат от сериала " Братя " ) и Самуел Финци. 
                             

На фестивала SXSW Ирмена заблестя на аления килим в компанията на сътрудниците си и облечена във феерична рокля на Прада. По-късно тя употребява профила си в Instagram, с цел да благодари на екипа на първокласния фешън бранд и да показа какъв брой прелестно се е чувствала в красивия тоалет.

В духа на заглавието на кино лентата " The Black Sea " ( " Черно море " ) актрисата написа, че ефектната и нежна рокля я е предиздвикала да се усеща като " вълните на морето ". 
                             

Наскоро Ирмена участва и на премиерата на първите два епизода на " Есента на демона " – втория сезон на " Дяволското гърло ". Какво описа тогава тя особено пред Edna.bg за героинята си в сериала, снимачната площадка на продукцията на,,Марвел ” и извънработните си занимания, разберете тук:

► 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР