Актрисата и топ модел Диляна Попова не дава на Асен

...
Актрисата и топ модел Диляна Попова не дава на Асен
Коментари Харесай

Диляна Попова ОТКЪСНА Блатечки от сина му

Актрисата и топ модел Диляна Попова не дава на Асен Блатечки да вижда сина си, научи „ Галерия “. Малкият Борил не се е чувал с баща си повече от месец, а последната им среща била напролет, и то за малко.

Според осведомени моделката била гневна на артиста, по тази причина че заплаща минимална прехрана за сина си и по този метод го наказвала.

От началото на лятото Попова живее на морето дружно със сина си. Звездата от „ Love.net “ преднамерено отпътувала, с цел да откъсне тотално детето си от Блатечки. Тя била наясно, че поради натоварения си график Асен няма да може да пътува и да вижда Борил.

Въпреки многократните молби на артиста да си дойдат за няколко дни в столицата, с цел да види детето, Диляна изрично отказвала. „ Тук съм по работа и не мога да си разреша нито ден отмора. Парите ми трябват, това дете има потребност от облекла и обувки! Тия 200 лв., дето ми ги даваш, са до средата “, натяквала Попова на Асен.

Не е ясно за какво Блатечки праща минимална прехрана за сина си, поради тлъстите му приходи. Неотдавна ексминистърът на културата Вежди Рашидов разкри, че единствено от възнаграждения в театъра Блатечки взима по 50-100 хиляди лв.. Отделно артистът взе участие и в сериали, където съгласно артгилдията му заплащат по 5 бона на месец.

В същото време поканите за фотосесии към Диляна Попова внезапно паднали след раждането на Борил. Моделката сама гледа сина си и отказала много оферти поради неспособност да съчетае майчинството с специалността си. Отскоро Попова популяризира бански костюми, с цел да свързва двата края.

А наесен, когато дребният тръгне на градина, Диляна ще се появи още веднъж и на дребния екран. Актрисата е приела оферта да води лична графа в „ Преди обед “, където ще търси млади гении. Дотогава обаче Попова няма желание да се връща в столицата и отсякла пред Асен: „ Който има напън да ни види, знае къде сме “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР