Актрисата и сноубордистът са заедно от пролетта на 2020 г..

...
Актрисата и сноубордистът са заедно от пролетта на 2020 г..
Коментари Харесай

Половинката на Нина Добрев ще преследва четвърта титла в Пекин

Актрисата и сноубордистът са дружно от пролетта на 2020 година. Наскоро в свое изявление Уайт за пръв път разкри искрено възприятията си.

След броени дни Шон ще вземем присъединяване на Зимните олимпийски игри в Пекин, където ще се бори за орден в сноуборда. А Добрев не пропуща да поддържа обичания си за неговото пето присъединяване на спортния конгрес.

При първото злато, което сноубордистът печели в Торино майка му го гледа от трибуните, а след надпреварата му споделя: „ Вече вечно ще останеш в историята като Шон Уайт, олимпийския първенец. Ще носиш това до края на живота си. “

„ Бях единствено на 19, нямах концепция какъв брой огромно нещо беше това, какъв брой доста хора по света гледат какво върша. А след олимпиадата нямаше по какъв начин да вървя на никое място. Определено ми промени живота “, споделя Уайт.
Той споделя, че по това време сноубордът не е толкоз публикуван спорт и трябвало да убеждава учителите си, че отсъства поради значими надпревари.

" Мислеха, че си пилея живота със спорт, който не е същински спорт “, споделя Уайт.

Но спортът и самият той стават все по-известни. Той натрупа от ден на ден почитатели, изключително след втората си купа във Ванкувър. Печели и шест трофеи в суперпайпа в Екстремните игри, като става първенец и в скейтборда, с което се трансформира в първия с триумфи и в летни, и в зимни рискови игри.

Уайт признава, че е имал и интервал, в който губи предпочитание и мотивация. Именно тогава той остава четвърти на зимните олимпийски игри в Сочи.

„ След като изгубих, излязох от транса и си споделих: Е, значи това е възприятието да загубиш на олимпиада. “

На олимпиадата в Пьончан Уайт още веднъж се класира за финала с най-голям резултат, което значи, че би трябвало да се пусне финален по трасето. Тогава обаче си споделя, че ще завоюва, и го прави с 97,75 точки – най-високия резултат в историята на халфпайпа на олимпийски игри.

Четири години по-късно той още веднъж е на олимпиада, която може да се окаже и последната в кариерата му. „ Сега виждам да извлека наслада от всеки миг. Всички спортисти знаят, че има лимитирано време, в което можеш да правиш това, което правиш. И когато този прозорец стартира да се затваря, гледаш да се забавляваш “, споделя Уайт.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР