Актрисата и певица Нети показа завидни умения и танцува боса

...
Актрисата и певица Нети показа завидни умения и танцува боса
Коментари Харесай

Нети се появи на сцената, свали обувките и показа на всички на какво е способна

Актрисата и певица Нети сподели забележителни умения и танцува боса пред очите на Поли Генова и още цяла плеяда от родни звезди по време на рожден ден на клиника за пластична хирургия и разкрасителни процедури в столицата. На първокласното празненство Нети се метна на сцената, смъкна обувките и сподели, че латиното й е в кръвта, написа " Телеграф ".

Красота

Всички присъстващи побързаха да отбележат, че Нети несъмнено може да се похвали и с едни от най-красивите крайници измежду колежките си. Самата Поли Генова пък не сдържа усмивката си от купона, който спретнаха по време на нейното присъединяване в празненството. Освен Поли на сцената се изявиха още Миро и Дивна, които трогнаха гостите с общо осъществяване след толкоз години. Припомняме ви, че точно Миро е откривателят на гласовитата красавица и двамата извършиха хитовото дуо " Ти не можеш да ме спреш “ през 2011 година

Гости

На звездното празненство с наличие се регистрираха още куп родни звезди, измежду които Венци Венц, Искрата, театралният продуцент Кирил Кирилов, риалити героят Виктор Стоянов и други Актьорът Ивайло Захариев блестеше до брачната половинка си Станислава, като и двамата бяха спазили дрескода на вечерта - облекло като за аления килим. Партито продължи до дребните часове на нощта и несъмнено ще се помни дълго.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР