Актрисата и певица Милица Гладнишка е сред фаворитите на зрителите

...
Актрисата и певица Милица Гладнишка е сред фаворитите на зрителите
Коментари Харесай

Как Милица Гладнишка стопи 25 кила с бира и супа

Актрисата и певица Милица Гладнишка е измежду любимците на феновете в новия сезон на имитаторското шоу „ Като две капки вода “. Комедиантката се завърна триумфално на сцената на предаването, откакто бе участник в предишно издание, когато се размина на косъм от успеха. Този път обаче Милица е неузнаваема и вталена с цели 25 кг.

Всъщност тя претърпяла цялостната трансформация напълно неотдавна. Актрисата сама призна за вталяването си, което се е случило последователно и не било съзнателно. Самият Герасим Георгиев-Геро повдигна тематиката за отслабването на Гладнишка. „ Сега съм 75. Колко би трябвало да съм била, с цел да съм се стопила? “, отвърна на Геро Милица и за следващ път удостовери, че е смъкнала много непотребни килограми от себе си. Любопитна детайлност е, че през годините до момента името на Милица Гладнишка нееднократно е било намесвано по тематиката за отслабването с разнообразни билки, препарати и хранителни режими. В последна сметка обаче истината е, че актрисата не е вземала присъединяване в нито една такава реклама. Нещо повече – тя даже не спазвала сурови диети, а отслабването си дължала само на доста динамичност и задължения в всекидневието си.

„ Диетата, от която отслабнах, включваше работа в театъра от 10 сутринта до 18 часа вечерта, с една лека отмора за обяд, в която не можеш да се натъпчеш, ядеш единствено една чорба, тъй като по-късно се връщаш да крещиш, да се търкаляш по сцената. Вечер сме доста изморени, пием по една бира и лягаме и по този начин два месеца “, удостовери „ режима “ си брюнетката.
Все отново тя избягвала дълъг лист храни, които не се отразявали добре на метаболизма ѝ. Милица хапвала всевъзможни плодове, без банани, защото те съдържат доста въглехидрати. Зеленчуците пък похапвала без подправки и овкусители, като избягвала картофите, които също са калорична храна. Също по този начин актрисата следяла да приема задоволително количество вода. Обичайно пиела по към 8 чаши течности на ден. Все отново милилитрите варират за всеки човек. Дамите би трябвало да одобряват по 30 мл за всеки кг от тежестта си, а мъжете – по 40 мл. Ако сте 60 кг, нужната ви за денонощие вода е 1800 мл, или литър и 800.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР