Актрисата и певица Лили Гелева съобщи радостната вест, че ще

...
Актрисата и певица Лили Гелева съобщи радостната вест, че ще
Коментари Харесай

Поздравления! Лили Гелева и Христо Петков ще стават родители

Актрисата и певица Лили Гелева заяви радостната новина, че ще става майка за първи път с хубав кадър в Instagram. На фотографията се вижда наедрялото ѝ коремче, до момента в който театралничи дружно с Христо Петков и кучето им - мопса Годо.

“В епизод 73 на подкаста “Свободно падане” настана време да ви опиша за най-хубавото нещо, което в миналото е предстояло. Също по този начин слагаме началото на нашата виртуална градина, в която ще си посеем всевъзможни хубави истории заедно”, написа Лили към фотографията.

Това ще е второ дете за артиста, който към този момент има наследник от някогашната си брачна половинка Анастасия Ингилизова. Петков също показа благия кадър, само че е написал към него “2+2 постоянно прави 5” , което повдигна въпроса в обществената мрежа дали двойката не чака близнаци.

Освен актриса и певица, Лили Гелева е и влогър и създател на подкаста “Свободно падане” , с който стана известна поради невероятното си възприятие за комизъм и занимателен акцент.

Да бъдеш родител е най-големият подарък! Екипът на Edna желае лека бременност, благополучие и обилие на увеличаващото им се семейство!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР