Актрисата и певица Кравиц, на 34 години, очевидно показа годежния

...
Актрисата и певица Кравиц, на 34 години, очевидно показа годежния
Коментари Харесай

Холивудската двойка Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц се сгодиха, според американските медии

Актрисата и певица Кравиц, на 34 години, явно сподели годежния си пръстен, когато двойката участва на празненство за Хелоуин, проведено от модела Кендъл Дженър в Лос Анджелис в събота.

, 43, беше снимана облечена в бебешко облекло, до момента в който се държеше за ръце с Кравиц, който беше забелязан с пръстен на пръста си.

Много източници потвърдиха годежа пред американските медии. Изображение: Тейтъм и Кравиц се виждат да идват на Хелоуин празненството на Кендъл Дженър през уикенда. Снимка: Mega/Getty Images

Говорейки с GQ предходната година, Кравиц удостовери, че има връзка с артиста от Magic Mike и го похвали като „ превъзходен човек “.

Тя добави: „ Той прави хиля се и двамата в действителност обичаме изкуството и да приказваме за изкуство и да изследваме за какво вършим това, което вършим.

„ Обичаме да гледаме филм и да го разрушаваме, да приказваме за него и да се провокираме един различен. "

Кравиц също по този начин разказва Тейтъм като неин " бранител " по време на стресови моменти, до момента в който снима Pussy Island.

Прочетете още:
Робърт де Ниро крещи " засрамете се " на някогашен помощник в съда
Хайди Клум измежду най-хубавите тоалети на звезди за Хелоуин
Скица на Малка Британия „ очевидно расистка и остаряла “

„ Мисля, че в случай че можете да извършите нещо сходно дружно, това е добър тест. И излязохме още по-силни ", сподели тя.

Тейтъм беше по-потаен по отношение на връзката им. Въпреки това, говорейки пред списание Variety предходната година, той разказа Кравиц като " перфекционист по най-хубавия метод ". < /p>

Актрисата, която взе участие в The Batman от 2022 година, е единственото дете на рок иконата Лени Кравиц и американската актриса Лиза Бонет.

Преди това тя беше омъжена за артиста Карл Глусман, а преди този момент се среща с You Penn Badgley със звездата.

Тейтъм има щерка от предходния си брак с Джена Дюан, която срещна по време на фотосите на Step Up 2. Двамата се разведоха през 2019 година след съвсем девет години брак.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР