Актрисата и носителка на Оскар Вайола Дейвис (Южнячки, Отряд самоубийци,

...
Актрисата и носителка на Оскар Вайола Дейвис (Южнячки, Отряд самоубийци,
Коментари Харесай

Вайола Дейвис влиза в „страховита” роля в предисторията на „Игрите на глада”

Актрисата и носителка на " Оскар " Вайола Дейвис ( " Южнячки ", " Отряд самоубийци ", " Прегради " ) се причислява към актьорския състав на " Балада за пойни птици и змии " по романа на авторката на истинската трилогия " Игрите на глада " Сюзън Колинс, съобщи ДПА, базирайки се на " Холивуд рипортър ". 

Петдесет и седем годишната Вайола Дейвис ще се превъплъти в облика на злодейката доктор Волумния Галия - основен гейм-мейкър на 10-ите Игри на глада.

" Филмите  от поредицата постоянно са се отличавали с впечатляващ кастинг. Развълнувани сме да продължим тази традиция с Вайола Дейвис като Волумния Галия. Нейното внушително и мощно наличие ще добави пластове трудност и опасност към историята ", сподели Нейтън Кахейн, президент на филмовата група на компания " Лайънсгейт ". 

" Д-р Галия е толкоз жестока, колкото и изобретателна, и  колкото забележителна, толкоз и страховита ", споделя режисьорът Франсис Лорънс.
Лорънс, който не е обвързван със звездата от истинския франчайз Дженифър Лорънс, е съществена фигура в кинематографичната галактика на " Игрите на глада " - той е режисирал всички филми, като се изключи първия.

Предисторията се концентрира върху корените на тираничното завещание на президента Кориолан Сноу (изигран в истинската поредност от Доналд Съдърланд), разказвайки за тийнейджърските му години. В ролята на младия Сноу феновете ще видят звездата от " Били Хлапето " Том Блайт. 

В предисторията Сноу би трябвало да се приготви за 10-ите Игри на глада - съревнование до гибел - като наставлява трибют Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) от Окръг 12, от който произлиза и героинята на истинските филми и книги Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс). 

Вайола Дейвис, която с изключение на на " Оскар ", е носителка на награди " Златен глобус ", " Еми " и " Тони ", не е единственият прочут артист, дал гения си на антиутопичната галактика на Панем през десетилетията преди Катнис да унищожи садистичния Капитол.

Във кино лентата вземат участие ощ е Джош Андрес Ривера, Питър Динклидж и откритието на " Еуфория " Хънтър Шафър .

Освен Дженифър Лорънс, която дебютира в поредицата през 2012 година - година след първата си номинация за " Оскар " и година преди първата си премия на американската киноакадемия, във филмите " Игрите на глада " са взели участие звезди от ранга на носителката на " Оскар " Джулиан Мур и към този момент починалия Филип Сиймур Хофман, номинираните за " Оскар " Уди Харелсън и Стенли Тучи, носителя на " Грами " Лени Кравиц. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР