Актрисата и журналист Искра Ангелова вече е прекарала COVID-19 и

...
Актрисата и журналист Искра Ангелова вече е прекарала COVID-19 и
Коментари Харесай

Журналистка: Ние сме отдавна и изцяло чипирани

Актрисата и публицист Искра Ангелова към този момент е прекарала COVID-19 и има директни наблюдения върху заболяването.

" Интернет и обществените мрежи изместиха обичайните медии и всеки може да се изрича по всичко. Отговорност на формалните медии е да осведомят обществото по най-акуратния метод ", акцентира тя пред ТВ България Он Еър в предаването ''България сутрин''.

По думите ѝ обществото ни от ден на ден стартира да бъде водено от мистификации и тайни теории. Според нея България е взела съответни ограничения, само че след това са се намесили бизнес ползи, а у нас има и предпоставки за голямо съмнение към каквито и да било ограничения.

" Искам ли да се ваксинирам, щом тези политици, към които 20 години се насажда съмнение, ми оферират... Политиците са също толкоз комплицирани, колкото и ние сега. Те са изложени на риск доста повече от индивида, който стои у дома ", изясни Ангелова и акцентира, че би трябвало да има рационално държание и оптимално необятно обединяване.

" Ние сме от дълго време и напълно ''чипирани''. Вчера се срина Гугъл и в Америка не можеха да си спрат електричеството и да си легнат. Сега щял да ни чипира Бил Гейтс, цялостни нелепости ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР