Актрисата и депутатката се жали още, че това не е

...
Актрисата и депутатката се жали още, че това не е
Коментари Харесай

Българският Елит Не Помни Такъв Скандал! Паника В Бсп, Току-Що Изгониха Със Скандал Една От Най-Известните Актриси!

Актрисата и депутатката се жали още, че това не е единственият театър с нейно присъединяване, който пада от афиша на Сатирата. Йотова твърди, че Bella Danna, подложен по времето на предходния шеф проф. Здравко Митков, също напълно скоро няма да може да се гледа..

" Заповядайте на Bella Donna, тъй като май ще е предпоследно! Има едно и на 1 февруари и нещо го няма за март! Европейските представления падат от афиша на Сатирата ", написа Нона Йотова.

Сърменов обаче охлади пристрастеностите, като сподели, че представлението на " Джина и Фидел " не е планувано през януари, само че отхвърли да е свалено въобще от афиша. " Така е, тъй като в този момент имаме доста образци. Живот и здраве, по-нататък ще се играе. " Той се изсмя на подмятанията за политическа " принуда " към Нона Йотова и сподели, че това е неуместно. В уеб страницата на Сатиричния спектакъл и обаче името на Йотова попада единствено за два спектакъла. Единият е " Щатливеца ", в който играе ролята на вуйната, а вторият е Bella Donna, където се вихри Камен Волф.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР