Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на Малката

...
Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на Малката
Коментари Харесай

Първи кадър от снимачната площадка на новата русалка Ариел

Актрисата Хали Бейли е новата Ариел в екранизацията на " Малката нимфа " на Дисни. Вече можем да забележим по какъв начин ще наподобява новата Ариел. Актрисата разгласява първи фрагменти от снимачната площадка, написа каналът " Stars News " във vbox7.

На фотографията Бейли е с опашка на нимфа, само че залязващото слънце зад нея не дава да се види доста. Под фотографията актрисата прави къса ретроспекция, в която си спомня за прослушването, на което се е явила, когато е била на 18 година, а през днешния ден, когато към този момент е на 21 година Снимките текат с цялостна мощ.

" Чувствам се толкоз признателна, че претърпявам всичко към този филм. Това беше най-трудното преживяване - когато съм надалеч от всичко и всички, които познавам, усещах самотност... ", споделя Хали Бейли и добавя, че ролята и работата около нея са я създали доста по-силна, в сравнение с си е представяла, че може да бъде в миналото.

Снимките на кино лентата са на остров Сардиния. Работата по него се забави поради пандемията, а фотографията на Хали Бейли е едвам първото нещо, което виждаме от идния филм. От Дисни към този момент не се ангажират с дата за премиерата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР