Актрисата Гуинет Полтроу спечели делото си в САЩ срещу пенсионирания

...
Актрисата Гуинет Полтроу спечели делото си в САЩ срещу пенсионирания
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу спечели процес за инцидент със ски през 2016 година

Актрисата Гуинет Полтроу завоюва делото си в Съединени американски щати против пенсионирания оптометрист Тери Сандерсън поради случай на ски в Юта през 2016 година, оповестиха световинте информационни организации.

Съдебните заседатели откриха, че носителката на " Оскар " няма виновност за конфликта, от който Сандерсън получил няколко счупени ребра и пострадвания по главата.
 Гуинет Полтроу Getty Images
Полтроу отхвърляше да има виновност и обвиняваше Сандерсън, че се е блъснал в нея.

— The New York Times (@nytimes)

Съдебните заседатели се произнесоха в интерес на Полтроу по-късно повече от два часа разискване. Беше й присъдено обезщетение в размер на 1 $, каквото тя уточни в срещуположен иск.

Полтроу и Сандерсън, които дадоха показания по време на процеса, участваха в съда за произнасянето на решението. Актрисата не реагира очевидно при произнасянето му. Преди това тя сподели, че " доста съжалява " за влошеното здравословно положение на Сандерсън след случая, само че увери, че не е " отговорна ", и че е била " жертва ".
 Гуинет Полтроу Getty Images
Сандерсън, който е на 76 години, сподели, че дамата, за която по-късно научил, че е Полтроу, е изгубила надзор над ските си, когато го е блъснала в тил му и го е повалила. Негов другар свидетелства, че е видял по какъв начин Полтроу се блъска в лекаря. 

Сандерсън настояваше за обезщетение от 300 000 щатски $ за нанесени вреди, откакто предходният му иск за 3,1 милиона щатски $ беше отритнат. Той го внесе в съда през 2019 година

Актрисата подаде   срещуположен иск, като настояваше да бъдат покрити разноските й за юрист и да получи обезщетение от 1 щатски $. Според нея Сандърсън е отговорен за случая на ски пистата, преувеличава получените пострадвания и се пробва да се възползва от известността и положението й. Полтроу сподели, че придружителите й са ревизирали по какъв начин е той след конфликта и възрастният мъж ги уверил, че е добре. 
Съдът изслуша показанията на редица хора, в това число на двете деца на актрисата Епъл и Моузес Мартин, които са карали ски с майка си в деня на случая. Роднини на Сандерсън споделиха, че той е бил с сложен темперамент още преди него.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР