Актрисата Гуинет Полтроу е изправена пред оспорвана съдебна битка, в

...
Актрисата Гуинет Полтроу е изправена пред оспорвана съдебна битка, в
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу и странният съдебен процес срещу нея, който завладя социалните мрежи

Актрисата Гуинет Полтроу е изправена пред оспорвана правосъдна борба, в центъра на която е ски случай от 2016 година Холивудската звезда е упрекната в това, че е блъснала Тери Сандерсън, пенсиониран оптометрист, на ски писта в Юта и му е счупила ребрата, като в същото време му е предизвикала и трайни мозъчни и физически увреждания.

Пoлтроу обаче твърди друго - че в действителност Сандерсън се е блъснал в нея. Мъжът желае обезщетение в размер на 300 хиляди $ (първоначалният му иск е за 3 млн. долара), до момента в който тя е подала срещуположен иск, с който желае единствено 1 $ и покриването на разноските по делото.

Съдебният развой беше излъчен онлайн - процедура, която е необятно публикувана за цивилен каузи в Съединени американски щати, а моменти от него превзеха обществените мрежи.Като това, че актрисата се пробва да скрие лицето си в съда с бележник за 250 $ или предложение екипът ѝ да донесе лакомства на чиновниците в правосъдната зала.

За какво е делото?

76-годишният Сандерсън твърди, че ски случаят, станал през февруари 2016 година, е злополука, след която Полтроу е избягала незабавно. Следствие на нея той е получил редица контузии. В хода на делото отбраната на актрисата преглежда здравната история на хипотетичния пострадал и юристите се питат дали влошеното здраве на мъжа е резултат не от случая, а от естествения развой на стареене.

Допълнително, Полтроу изрично опровергава историята на Сандерсън. Тя споделя, че той е този, който се е блъснал в нея и в този момент я съди, с цел да употребява славата ѝ за пари.

Адвокатите ѝ настояват, че тя е избягала от мястото на случая, защото е била разсеяна от децата си, които също са участвали на ската, само че не са видели конфликта.

" Имаше тяло, което се притискаше към мен, и доста чудноват хъркащ тон. Помислих си - това смешка ли е? Дали някой прави нещо извратено? Той стенеше и ръмжеше по доста притеснителен метод ", сподели Полтроу, описвайки по какъв начин Сандерсън се е блъснал в нея откъм гърба на пистата за начинаещи.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР