Актрисата гостува в На кафе и двете с Гала проведоха

...
Актрисата гостува в На кафе и двете с Гала проведоха
Коментари Харесай

Ернестина Шинова Играе Доктор В Откраднат Живот, Но Житейската Й Роля Ще Ви Спре Сърцата! Още Никой Не Знае, Докторите Са Й Казали, Че

Актрисата гостува в „ На кафе ” и двете с Гала организираха един диалог „ по женски ”. Ернестина е извънредно ангажирана и няма никакво време. Днес на актрисата е бил едвам третият свободен ден за месеца, единствено тъй като екипите са в отмора.

Ернестина показа, че доста харесва сътрудниците си от „ Открадната живот ” и е извънредно щастлива, че работи с тях. С доста от тях тя се е срещнала на снимачната площадка. „ Приемам актьорите от „ Откраднат живот ” като мое семейство ”, показа актрисата. „ На терен се влюбих в моята екранна щерка, изиграна от Дария Симеонова и нейния вманиачен сюжетен брачен партньор Калин – артиста Димо Алексиев ”, добави тя. На снимачната площадка всички са открити и доста „ готини ”, сподели още Ернестина. Снимките са доста покрай дома на актрисата и тя притичва „ по пантофи ”, майтапи се Гала.

Ернестина сподели, че е доста близка и с Ралица Паскалева, както и че работи отлично с новите попълнения в актьорския състав на „ Откраднат живот “.

Вкъщи дъщерята на Шинова Йоана „ сипе диагнози от заран до вечер ”. В момента тя е четвърти курс и учи в София. И най-милото, което споделя на майка си е, че няма да се разболее от паркинсон, тъй като пуши. Йоана слага всевъзможни диагнози на Ернестина. Тя доста помагана майка си за сериала. Когато има проблем Ернестина се допитва до щерка си, която следва медицина.

Ернестина Шинова е лекар в „ Откраднат живот ” и пациент вкъщи

Има нов член в фамилията на актрисата. Ернестина и Андрей са си взели кученце. Вземат си хъски. То е на три месеца и половина. И е доста диво куче като всяко хъски.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР