Актрисата Гергана Стоянова направи интересен коментар за срещата между лидерите

...
Актрисата Гергана Стоянова направи интересен коментар за срещата между лидерите
Коментари Харесай

Гергана Стоянова: Ако не обичах толкова българския цирк, щях да използвам тази дума да определя случващото се

Актрисата Гергана Стоянова направи забавен коментар за срещата сред водачите на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък " през днешния ден. "

" Вчера предсказах за какво ще отидат някои от водачите на тази среща, свикана от Българска социалистическа партия - тъй като са мъже. Но аз в случай че бях мъж, щях да отида и без покана, а в случай че не ме пуснат щях да заставам права. Ако не обичах толкоз българския цирк, щях да употребявам тази дума да дефинира протичащото се. Но защото циркът е едно от най-недолюбваните изкуства в Министерството на културата, а и не заслужават да използваме думата му за това, аз ще нарека това, което става - претоплена годежарска софра. Едните знаят, че булката им не е почтена, другите едвам прикриват, че чеизът им не коства, третите са пристигнали единствено за едно " наздраве ". И защото традицията по този начин повелява, ще почерпим и комшиите, с цел да не се носят клюки. Накрая се събират, пийват и няма вяра, нищо не се случва, няма женитба, само че пък в селото на въртоглавите всеки ден е празник. Така че направихме си панаира, женитба няма ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Но пък излезе една вест - че вероятно ще се опитат водачите на двете партии да съберат електоратите си, а отсам какво ще стане е голямо поле за изява на политолозите и социолозите. Това е новината от през днешния ден. Преди избори всякога си споделяме, че би трябвало да се промени мисленето на електората. Трябва да обединим гласовете си, тъй като от това прахосване избрани лица и партии имат интерес от него, само че не е в полза на българите ", счита още актрисата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР