Актрисата Гал Гадот сподели някои подробности за главната си роля

...
Актрисата Гал Гадот сподели някои подробности за главната си роля
Коментари Харесай

Гал Гадот: Моята Клеопатра ще бъде различна от всички

Актрисата Гал Гадот показа някои детайлности за основната си роля в идния филм за Клеопатра, като загатна, че нейната кино версия на египетската кралица ще бъде друга от предходните.

В сторито за корицата на списание „ In-Style “, звездата от блокбастъра за безстрашната жена-воин ‚Жената знамение “ приказва за това по какъв начин ще влезе в кралските обувки, с цел да изобрази историческата кралица на Египет.

„ Не мога да разкрия доста “, сподели 36-годишната Гадот пред изданието, „ само че мога да ви кажа, че ще прославим историята за Клеопатра “.

Израелската актриса акцентира, че една от задачите на кино лентата е да покаже, че „ Клеопатра е освен сексапилна и привлекателна, само че и пълководец и интелигентна жена “. Филмът също по този начин ще покаже „ какъв брой въздействие е имала и към момента има в света, в който живеем през днешния ден “.

„ Гледала съм всички филми за Клеопатра, само че имам възприятието, че в този момент описваме история, която светът би трябвало да чуе и види “, добави тя.

През десетилетията в листата на звездите, изиграли паметната роля, влизат Елизабет Тейлър, Вивиан Лий, Моника Белучи, София Лорен, както и звездата от немия филм Теда Бара.

След известието, че красивата Гадот ще изиграе ролята, избухнаха реакции от критиците с изказвания, че арабска или африканска актриса би трябвало да изиграе Клеопатра, а не израелка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР