Актрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването

...
Актрисата Ернестина Шинова изрече доста тежки думи по повод заминаването
Коментари Харесай

Ернестина Шинова с тежки думи за заминаването на Андрей Слабаков: Актрисата все още не може да се примири със злобата у хората

Актрисата Ернестина Шинова изрече много тежки думи във връзка заминаването на половинката й Андрей Слабаков за Брюксел. Припомняме, че режисьорът Андрей Слабаков, бе определен за евродепутат от листата на Вътрешна македонска революционна организация. Ернестина Шинова призна, че доста хора, са се зарадвали на избирането му за евродепутат, само че несъмнено не е липсвала и завист, която е била много осезаема. Тя бе безапелационна, че няма никакви планове да се мести със брачна половинка си в Брюксел.
Причината за това е, че има редица неотложни задължения в страната. Не крие, че не се усеща подготвена да бъде жена на евродепутат и не счита, че би трябвало да се трансформира по някакъв метод. „ Напоследък разбрах, че освен трагичните условия са проба за другарството сред хората – оказа се, че един огромен триумф също е такава проба.

Ако завистта на хората можеше да зарежда електроцентрали, токът ни щеше да бъде безвъзмезден, щяхме да изнасяме. Този хейт ме изненада, тъй като той е пъклен неоснователен. Очаквах конфликт на идейни полета – това ми се вижда доста ниско равнище “, безапелационна бе тя, написа zajenata.bg.
Разбира се мнозина се питат дали Андрей Слабаков като върл пушач ще успее да извоюва още веднъж правото на пушачите да пушат в заведенията.
Една от най-острите реакции във връзка заминаването на режисьора беше тази на Кичка Бодурова. Тя не може да се побере в кожата си, че Андрей Слабаков става евродепутат!
Кичка Бодурова недоумява по какъв начин режисьорът Андрей Слабаков се докопа до европейски стол в Брюксел.

Този факт отприщи гнева на хиляди българи, както и на мнозина известни персони. Сред известните лица е и певицата Кичка Бодурова.
Естрадната легенда живее от години в Лас Вегас, само че живо се интересува от ставащото у нас. Тя постоянно следи родната реалност и разяснява остро това, което се случва в България.
Тя разяснява остро и евродепутатството на Андрей Слабаков. Ето какво написа в мрежата Кичка Бодурова:
„ Досега държахме кирливите си ризи в дулапа, в този момент ще ги разходим и в Европа…
Как избирате бе хора? Незнаещи езици, компютър, хора безпардонни, неуважаващи себе си (за мен мъж, който не се бръсне е такъв)… Да не продължавам…

Те ли ще показват България? Не забравяйте да му купите костюм на изпроводяк – сигурна съм, че няма.
Ако бе жив Алеко несъмнено щеше да напише втори том… “, изригна Кичка Бодурова. По-интересното обаче е, че болшинството от почитателите й я поддържа изцяло.
Ако не знаете, ще ви подскажем да хвърлите едно око в обществената мрежа. Именно там ще видите не един или два колажа, отдадени на евродепутата Андрей Слабаков.
Най-популярният от тях е фотография на Народното събрание в Брюксел, който е обхванат от димна завеса. „ Първият работен ден на Слабаков “ – гласи надписът под фотографията (очевадно е защо)… Спорна работа на новия ни политик!
Инфо: razkritia

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР