Актрисата Ема Ригби е готова да направи експлозивно завръщане в

...
Актрисата Ема Ригби е готова да направи експлозивно завръщане в
Коментари Харесай

Любимото шокиращо завръщане на феновете на Hollyoaks в сапунката на Channel 4 след успеха в Холивуд

Актрисата Ема Ригби е подготвена да направи избухливо завръщане в сапунката на Channel 4 след блестяща кариера в Холивуд.

34-годишната Ема се трансформира в фаворитка на почитателите по време на петгодишния си престой в ролята на Хана Ашуърт, само че напусна сериала през 2010 година и стартира кариера оттатък езерото. Но в този момент Ема е подготвена да повтори ролята си и съгласно известията тя към този момент е подписала едногодишен контракт с шефовете на сапун.

Източник сподели: „ Ема се съгласи да се върне за дребен посетител, само че след няколко седмици на фотосите се почувства като вкъщи. Тя организира редица диалози с шефове и от този момент подписа годишен дълъг контракт. "

The Sun оповестява, че се споделя, че актьорският състав е „ на луната “, с цел да я върне назад в известното шоу, а шефовете също се споделя, че са „ разчувствани “ да я върнат като постоянен член на актьорския състав. Сапунката сега претърпява огромно разклащане, откакто трима от нейните топ шефове бяха уволнени през август предходната година.

Хана Ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР