Актрисата Елизабет Хърли коментира слуховете, че именно с нея принц

...
Актрисата Елизабет Хърли коментира слуховете, че именно с нея принц
Коментари Харесай

Лиз Хърли отнела девствеността на принц Хари?


Актрисата Елизабет Хърли разяснява слуховете, че точно с нея принц Хари е изгубил девствеността си. Мемоарите на най-малкия наследник на крал Чарлз III ще излязат от щемпел на 10 януари и на фона на предстоящ висок интерес към книгата на Острова се заприказва, че Лиз Хърли е била първата жена, с която принцът е познал удоволствието от секса.  

Според медийни изявления в биографията си Хари признава, че е изгубил своята непорочност в юношеските си години от " красива, по-възрастна жена, която живее в провинцията ". След появяването на тези клюки, мрежите прегряха от догатки коя може да е тази жена. В последна сметка всички улики сочат скандалната Лиз Хърли, която има плантация в Глостършър, на северозапад от Лондон. Наскоро звездата от " Шеметна договорка " призна, че й харесва да прави секс на килима пред камината точно в тази къща. Любопитна детайлност е, че членове на английското кралско семейство, в това число и Чарлз III, имат парцели в региона на Глостършър, написа Телеграф.

Елизабет Хърли обаче изрично отхвърли да е дамата от записките на принц Хари: " Не съм аз! Невинна съм! Хахаха ", съобщи актрисата в изявление за " Таймс ". " Не, несъмнено не съм аз. Абсолютно ", повтори Хърли, която в сериала " Кралски особи " се превъплъщава в облика на английската кралица. 

Хърли излизаше с артиста Хю Грант от 1987 до 2000 година, само че впоследствие се омъжи за индийския предприемач Арун Наяр, като бракът им продължи единствено четири години. След развода актрисата се срещаше с американския предприемач Стив Бинг, от който роди наследник Деймиън.

През 2020 година Бинг падна от прозореца на жилището си, ситуиран на 27-ия етаж. Според формалната версия богаташът се е самоубил поради некадърност да се оправи с депресията.

Романсът на Бинг и Хърли бе необятно отразен в медиите, откакто предприемачът изиска тест за бащинство, който да потвърди, че Деймиън фактически е негов наследник. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР