Актрисата Екатерина Стоянова празнува рожден ден днес, научи Sofia24.bg. Тя

...
Актрисата Екатерина Стоянова празнува рожден ден днес, научи Sofia24.bg. Тя
Коментари Харесай

Чаровна актриса празнува днес

Актрисата Екатерина Стоянова чества рожден ден през днешния ден, научи Sofia24.bg . Тя е родена на 29 февруари 1980 година в Сиктивкар, Русия. Екатерина Стоянова приключва 153-та Профилирана гимназия " Неофит Рилски “, където се записва в театралната студия на Елена Горбаткова и точно там открива пристрастеността си към актьорската специалност. 

Тя има огромното предпочитание да се занимава с спектакъл, само че не се взема решение да кандидатства в НАТФИЗ, откакто приключва междинното си обучение. Екатерина  стартира да учи непознати езици, а също по този начин се занимава с танци и става разпоредник в Столичния куклен спектакъл. Накрая събира храброст и се явява на кандидатстудентските изпити в Академията, където се състезава за място в актьорските класове за трагичен и куклен спектакъл.

Преминава сполучливо изпитите и е призната и в двете специалности, само че избира да влезе в класа " Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ при проф. Димитрина Гюрова. Участва в сериала " Морска сол “, в ролята на Таня. Играе още в " Кастинг “, " Предградие “, " Доходно място “ и други. Печели премията на НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ " НайНайНай “ за най-хубава актриса. След завършването на НАТФИЗ се причислява към трупата на Театър " Българска войска “.

От началото на 2018 година става част от трупата на Драматично-куклен спектакъл " Иван Радоев “ в Плевен. Неотдавна се снима в забавната роля на Лора от сериала  " Търсене на популярност “, който се излъчва по Интернет от април 2020 година. В  театъра играе в " Бягащи странници “, " Събота, неделя, понеделник “, " Много звук за нищо “, " Ромео и Жулиета “, " Кръщене “ и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР