Актрисата е прекрасна в сериала The SinnerИдеята ни е да

...
Актрисата е прекрасна в сериала The SinnerИдеята ни е да
Коментари Харесай

Джесика Бийл: Холивуд се нуждае от тотална промяна

Актрисата е прелестна в сериала The Sinner


Идеята ни е да представим всичките проблеми на героинята в The Sinner, само че да го създадем по този начин, че тя да остане атрактивна за публиката и феновете да изпитат емпатия към нея. Много беше значимо да изградим сполучливи механизми за прочувствена идентификация


Много е мъчно през днешния ден в Холивуд една жена да откри положителни и забавни функции. За мен е доста значимо да съумея да установя надзор над кариерата си, да съм в положение да взимам повече решения, да има повече автономност и да реализира приемливо равнище на самостоятелност


Да си единствено артист от време на време те изолира от цялостния индустриален развой на кино лентата или сериала. Твърде постоянно по този начин и не разбираш какво тъкмо се случва и доста рядко някой желае твоето мнение. Работата ти е да си научиш репликите, да следваш режисьорските указания и да бъдеш просто един реализатор Джесика Бийл е една от най-сексуално атрактивните и вдъхновяващи млади актриси на Холивуд. Бивша манекенка с изтънчено тяло, тя става известна с присъединяване си в телевизионното шоу „ Седмото небе “, което се задържа на екран в продължение на 11 години. По-късно влиза в заглавията с функции в „ Илюзионистът “, „ Златото на Ули “, „ Ще си бъда вкъщи за Коледа “, „ Непристойно държание “, „ Зак и Мири вършат Порно “, както и с брака си с поп звездата Джъстин Тимбърлейк.

В последно време тя е най-популярна с качествените си изяви в сериала The Sinner.

 21-3  21-2  21-1  20-6  20-5  20-4  20-3  20-2  20-1
– Последните няколко епизода на The Sinner бяха разказани от тв рецензията като завладяващи и прелестно изиграни. Особено внимание притегля Вашето преобразяване. Какво развиване следва персонажа, който играете в поредицата?


– Много съм притеглен от концепцията за разказвача, на който не може да се има вяра. Това драматургично изискване стои в сърцето на облика. Моята героиня не заслужава изключително огромно доверие, на нея не може да се има вяра. Дори самата тя не може да си разреши да се осланя прекомерно доста на личната си памет. Нещата, която тя счита за истина се оказват заблуда и неистина. Понякога границите сред нереалност и факт се размиват и преливат. Тази неустановеност и психическа двойнственост ме привлякоха към сюжета и облика. Докато развивахме персонажа заложихме доста на контузиите от нейното минало и по какъв начин те са оформили характера и държанието на тази, в последна сметка, мистериозна жена. Идеята е да представим всичките проблеми на героинята, само че да го създадем по този начин, че тя да остане атрактивна за публиката и феновете да изпитат емпатия към нея. Много беше значимо да изградим сполучливи механизми за прочувствена идентификация.

Мисля, че обликът може да бъде обогатен и развъртян в допълнение и все в забавни направления. С голямо наслаждение бих задълбала съществено бъдещето на персонажа и сериала като цяло.

– От надписите научаваме, че сте въвлечена и в индустриалния развой. В последните няколко години сте продуцирали няколко кино лентата измежду които The Book of Love и The Sure Game. Какво Ви притегли към продуцирането?


– Много е мъчно през днешния ден в Холивуд една жена да откри положителни и забавни функции. За мен е доста значимо да съумея да установя надзор над кариерата си, да съм в положение да взимам повече решения, да има повече автономност и да реализира приемливо равнище на самостоятелност. Агентите и мениджърите са извънредно значими за кариерата на артиста. Не можем без тях. Но в това време аз диря пътищата към триумфа, еманципацията и личното си овластяване. Желая да поема отговорност за моята кариера в киното, а не просто да седнал съм и да очаквам някой да ми донесе положителните вести, да стовари на бюрото ми качествения сюжет, примамливото предложение, завладяващия план. Идеята ми е да мога да изляза на пазара и сама да диря опциите, да преценям възможностите и рисковете. Преглеждам публикации, дълбая в остарели книги, приказвам с хора, узнавам доста за заобикалящия ме свят. Попивам информация за хората, историята и обществото – неща, които не съм знаела, само че считам, че са необикновено потребни и вдъхновяващи. Сега съм в развой на проучване на себе си. Търся забавните и специфични неща.

– Трудно ли е съчетаването на работата пред и зад камерата?


– Много е потребно и предизвикващо да бъда част от даден план като продуцент. Така съм в играта през цялото време и наблюдавам другите стадии на развиване в действително време, вземам участие във вземането на решения и структурирането на цялото нещо. Страшно е забавно.

Творческата колаборация ми е изключително потребно прекарване. Инвестирам време и внимание, работя хиляди пъти по-здраво в сравнение с в случай че съм единствено актриса. Наистина желая да съумея в продуцентските си инициативи. За мен това е развой на основаване, ние влагаме кръвта, потта и сълзите си в желанието си да материализираме една съответна визия, да създадем приключен живописен артикул и след това да го предложим на публиката. И след това те ще дефинират до каква степен сме се справили сполучливо.

– Вече не Ви е задоволително да сте кино звезда, по този начин ли?


– Да си единствено артист от време на време те изолира от цялостния индустриален развой на кино лентата или сериала. Твърде постоянно по този начин и не разбираш какво тъкмо се случва и доста рядко някой желае твоето мнение. Работата ти е да си научиш репликите, да следваш режисьорските указания и да бъдеш просто един реализатор. А аз обичам да си споделям мнението. И от време на време то е на място. Не постоянно, несъмнено. Не споделям, че съм съвършена и всезнаеща. Но несъмнено се усещам по-добре, когато съм въвлечена в цялостния развой, в сравнение с в случай че съм единствено лице и тяло пред камерата. Продуцентството в действителност ме изпълва.

– В последните няколко седмици целият свят следи сеизмичните секс кавги в Холивуд, отприщени от падението на мега продуцента Харви Уайнстийн, който бе упрекнат в полов тормоз, а в някои случаи и в изнасилвание, от десетки дами, доста от тях са измежду най-известните и харесвани актриси на планетата. Мислите ли, че всички разкрития, на които непрекъснато ставаме очевидци, ще доведат до качествена смяна в отношението към дамите в кино промишлеността?


– Аз съм настроена оптимистично. Нищо нищо не се промени, това ще бъде срамно леке за всички нас. Някаква сеизмична смяна би трябвало да се случи. Днес има доста повече взаимност сред дамите от целия свят. Много от нас имат общи прекарвания и знаят доста добре защо става въпрос. Преди е било преференциално и належащо да си затваряш устата. Дори е било рисково да приказваш за тези неща, за половия тормоз. Днес е противоположното – по-глупаво и непродуктивно е да не разкриеш истината и да не я споделиш с обществеността. Затова аз съм изпълнена с вяра.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР