Актрисата е истински секс символ на 80-те и 90-те години.

...
Актрисата е истински секс символ на 80-те и 90-те години.
Коментари Харесай

На 66 години Мелани Грифит шашна с идеална фигура (Актрисата изглежда по-млада за възрастта си – Снимки)

Актрисата е същински секс знак на 80-те и 90-те години. Чаровната русокоска от дълго време е една от най-красивите дами в Холивуд. Но имаше и различен интервал в живота й: когато пристрастяването й към алкохола и болкоуспокояващите съвсем я унищожи. Но в този момент 66-годишната Мелани е в отлична форма.

Когато актрисата беше единствено на 19 години, тя се омъжи за сътрудника на майка си на снимачната площадка. Дон Джонсън беше с 8 години по-голям от Мелани. Но огромната разлика във възрастта не спря младежите. Тогава връзката им завърши безусловно шест месеца след сватбата.

Никой даже не можеше да си показа, че след 12 години ще се оженят още веднъж. Но даже повторно не можаха да поддържат връзката си дълго: след 5 години Мелани се срещна с Антонио Бандерас. И към този момент не можеше да живее със брачна половинка си.

Актьорът по това време беше най-желаният мъж на планетата. Освен това той е с 3 години по-млад от Мелани. След края на връзката им актрисата сподели, че по това време е имала проблеми със самочувствието. Имаше възприятието, че не е задоволително добра за Бандерас. С това са свързани нейните непрекъснати опити с облика  през този интервал. След това Мелани се възпламени по козметичните процедури, чиито последици поправя и до през днешния ден.

Сега обаче 66-годишната актриса е в отлична форма. Наскоро папараците я уловиха да се разхожда из града с стеснен състезателен чеп и блуза с поло  яка. Мелани беше със спортни маратонки на краката си. Очевидно актрисата отиде на подготовка в тази форма.

Трябва да се каже, че актрисата към момента има идеална фигура. Откакто приключи актьорската си кариера, тя не наподобява да е наддала нито грам. Ето за какво Мелани наподобява доста по-млада от действителната си възраст.

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР