Актрисата Дрю Баримор разкри, че не е имала емоционален или

...
Актрисата Дрю Баримор разкри, че не е имала емоционален или
Коментари Харесай

Дрю Баримор: Не съм човек, който има нужда от интимен партньор

Актрисата Дрю Баримор разкри, че не е имала прочувствен или съкровен сътрудник, откогато се разведе със брачна половинка си Уил Копелман през 2016 година, от който има две дъщери. Както тя сподели, нейният мироглед за интимните връзки изцяло се е трансформирал, тъй че тя въобще не се нуждае от тях.

Актрисата показа своята персонална история в личния си блог, където съобщи, че не ненавижда секса, само че гледа на него и любовта като на две разнообразни неща.

„ На съвсем 48-годишна възраст се усещам изцяло друго във връзка с интимността, в сравнение с когато растях. Нямах родители, които да са ми образец и от дребна общувах с хората по възрастен метод “, разкри актрисата в новия си блог за въздържанието на самотна майка.

В предишното тя е търсила " неспокойствие, одобряване и премеждие " посредством секса, само че в този момент изцяло е изкоренила това.

„ След две деца и разлъка с татко им трансформирах фокуса си, когато става дума за обич към себе си и двете ми дъщери “, продължи тя, като добави, че това не включва мъжете, нито в миналото ги е включвало.

Тя разяснява по какъв начин един терапевт един път ѝ споделил, че сексът не е обич, а единствено израз на обич, което доста ѝ е помогнало.

„ Цял живот търсих такива думи, които да ми оказват помощ да схвана разликата и в този момент, с помощта на него, я разбирам. Тъй като съм самотна майка, не съумявам да имам интимна връзка. Не съм човек, който има потребност от секс. Аз съм човек, който е надълбоко предан на насърчаването на метода, по който младите дами, моите дъщери и аз като жена, би трябвало да действаме в този свят “, призна тя и акцентира, че може би ще успее да стартира връзка скоро, само че това по никакъв метод на ѝ е приоритет.

Източник: БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР