Актрисата Дрю Баримор озадачи всички, след като се разходи боса

...
Актрисата Дрю Баримор озадачи всички, след като се разходи боса
Коментари Харесай

Дрю Баримор се разходи боса по улиците на Ню Йорк

Актрисата Дрю Баримор озадачи всички, откакто се разноски боса по улиците на Ню Йорк преди ден. Звездата бе снимана в сива тениска и сив състезателен панталон, само че без чорапи и без обувки.

Визията ѝ бе допълнена от огромна черна чанта и маска на лицето. Ясно се вижда, че стъпалата на актрисата, която скоро навърши 46 години, са събрали много от мръсотията на улиците на Ню Йорк сити.

Смелият избор на звездата се демонстрира, откакто неотдавна тя показа, че " старите времена, когато е обичала обувките вид Кари Брадшоу " са към този момент зад тила ѝ. Причината е, че след раждането на двете ѝ деца, стъпалата ѝ са станали доста по-големи и не може да обува изисканите дамски обувки на висок ток, по този начин обичани от звездата в " Сексът и градът ". През предишния месец Баримор разгласи и решението си да си вземе отмора от актьорската специалност. През септември 2020 година Дрю сложи и доста сполучливо начало на своето ток-шоу.

Снимка: Mirror  Дрю Баримор се разноски боса по улиците на Ню Йорк

По време на диалог с артиста Оливър Хъдсън този месец актрисата разкри, че се е сдобрила със своята майка. Двете не си бяха говорили с години.

" С майка ми се разбираме към този момент. Има някаква мъдрост, успокоение и почитание, които не можехме да реализираме преди. "

Дрю Баримор е имала в действителност необичайно детство. Майка ѝ я е отглеждала не като дете, а като своя другарка и като дребна непрекъснато я водела в известния нощен клуб " Студио 54 ". Дрю стартира да пие алкохол и да взима опиати доста рано, а на 13-годишна възраст към този момент е изпратена в клиника за лекуване на зависимости.

Сега самата Дрю е майка на две девойки - Олив и Франки от някогашния си брачен партньор Уил Копелман, с който се разведоха през 2016 година

Проявите на звездата напоследък карат публиката съществено да се замисли за психологичното ѝ положение и появяването ѝ боса по улиците на Ню Йорк е следващият притеснителен факт, който ни кара да се питаме " Какво се случва с Дрю Баримор?! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР