Актрисата Джоди Комър е обявена за Най-красивата жена в света.Пластичният

...
Актрисата Джоди Комър е обявена за Най-красивата жена в света.Пластичният
Коментари Харесай

Вижте коя е най-красивата жена в света

Актрисата Джоди Комър е оповестена за " Най-красивата жена в света ".

Пластичният хирург Джулиан Де Силва мери пропорциите на лицата на звездите благодарение на златното сечение Phi, прави оценка хубостта им и прави ранглиста. По време на разбора се оказа, че чертите на лицето на Джоди Комър дават отговор на идеалните параметри с 94,52%.

" Тя има най-хубавите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е единствено на 1,3% разлика от съвършената форма. Джоди получи също най-хубави резултати за широчина и дължина на носа и беше покрай върха за формата на устните и позицията на очите. Най-лошата оценка бяха нейните вежди. Те означиха " единствено " 88 %, свеждайки общия ѝ резултат до 94,52 % “, изяснява доктор Джулиан де Силва.

На второ място е Зендая (94,37%). Трета е Бела Хадид с 94,35%, а Бионсе е четвърта с 92,44%. В челната десетка влизат още: Ариана Гранде (91,81%), Тейлър Суифт (91,64%), Джордан Дън (91,39%), Ким Кардашиян (91,28%), Дипика Падуконе (91,22%) и Хойоунг Джеонг (89,63%).

Какво е златното сечение?

Златното сечение датира от Европейския подем, когато художници и архитекти са употребявали уравнение, с цел да им оказват помощ да възнамеряват своите шедьоври и да решат по какъв начин да зададат избрани характерности.

През годините учените започнаха да употребяват формулата, с цел да обяснят за какво някои хора се считат за красиви, а други не.

Британският в. " Ивнинг Стандард " обаче отбелязва рецензии към златното сечение като стандарт за красота. То отразява чертите на дребна популация дами от северозападна Европа, пишат от изданието и допълват, че идеалите за хубост на лицето и лятото варират в другите континенти и култури. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР